неделя, 20 октомври 2013 г.

Essence The Twilight Breaking Dawn Shimmer Powder

Здравейте!

Най-накрая успях да се спра на едно място и да хвана малко дневна светлина за снимки. Замислих се, че в последните месец два имам един много любим продукт, за който още не съм писала. Става дума за блестящата пудра на Essence от лимитираната колекция The Twilight Breaking Dawn. Мисля, че този продукт все още може да бъде намерен из някой от козметичните магазини. Лично аз си го поръчах онлайн, понеже екипът на сайта, от който си поръчвам, е супер любезен и ми доставят нещата в магазинче близо до нас, като по този начин избягвам плащане на доставка. Те сами го предложиха и така ме спечелиха като техен постоянен клиент.

Та, нека премина по същество. За цената от 6,40лв. се сдобих с това съкровище.




Предлага се в един цвят - 01 Bella's Secret. Тази пудра, както името й предполага, е блестяща. Тоест по-логично би било да се използва като хайлайтър. Аз обаче не робувам на традициите и си я ползвам върху цялото лице. Придава толкова приятен, лек и нежен загар на лицето. Като съм с нея, се чувствам така все едно съм била една седмица на море. Предполагам, че ще прозвучи нескромно, но получавам комплименти, че изглеждам супер свежа и то е винаги когато съм сложила от тази пудра. Което, признавам си, е почти всеки ден откакто я имам. 




На пръста ми пудрата изглежда фрапиращо златна и блестяща. Даже се изненадах. Но аз винаги нанасям подобни продукти с четка за пудра, и явно това е правилния начин при мен, за да не изглеждам като диско топка. Веднъж разнесена по кожата, ефектът вече се променя значително. Прилагам следващата снимка като доказателство за думите си. 



Вижте само в какъв нежен бляскав воал се превръща тази пудра, разнесена на кожата. Разбира се, всеки може да я ползва за каквото и както си поиска. Аз, както вече споменах, нанасям пудрата по цялото лице, но осъзнах, че е добре все пак да избягвам Т-зоната и най-вече челото, защото по някое време започва да лъщи. Точно поради тази причина не препоръчвам на хора с мазна кожа да използват тази пудра на цялото лице, а може би само като хайлайтър. 

И друг път съм имала подобни продукти, но цветът на този и самия ефект от него са някак различни. Ако трябва да опиша тази пудра с две думи, бих казала "слънчев загар". Даже ако аз измислях имената на продуктите, бих я кръстила точно така. 


Ефектът от тази блестяща пудра е хем забележим, хем не прекалено лъскав и блестящ. Някак си от Essence са постигнали идеалния баланс. 

Мога да продължавам да пиша до утре за този мой така любим продукт, но не искам да ви отегчавам, а и казах най-важното. И все пак, ако искате да знаете още нещо, питайте долу в коментарите. 


Приятна вечер! <3


15 коментара:

  1. Любим, от най-любимите продукти!

    ОтговорИзтриване
  2. И на мен ми е любима, тази седмица все към нея посягам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз от два месеца я ползвам всеки ден :) с друго нищо май не съм така постоянна :D

      Изтриване
  3. С темповете, с които я ползвам, до месец-два ще трябва да си търся нова <3 Аз си мисля, че всеки докоснал се до тази пудра, определено се влюбва <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласна съм с теб, чудна е просто, супер озаряваща... и аз я ползвам постоянно, ама още не съм я издълбала :D

      Изтриване
  4. Поредното хубаво ревю за тази пудра, а и щом ти я харесваш трябва да я издиря из магазините въпреки, че не съм фен на хайлайтърите заради мазната ми кожа. Ще я опитам най-вече заради тебе :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дори да не я ползваш на цялото лице, а само като хайлайтър, пак ще ти хареса, ама знам ли... виж шоколада на Bourjois не ти е допаднал :( ама ми се струва, че там има нещо гнило, щото моя е добре пигментиран...

      Изтриване
  5. Би ли споделила от кой сайт си поръчваш, ако не е проблем?
    Иначе много хубаво ревю. Искам и аз от известно време да я пробвам, но не мога да я намеря. :)

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...