сряда, 27 ноември 2013 г.

Мицеларната вода на Bourjois

Здравейте!

Пак ще пиша за мицеларна вода, защото имам ново добро попадение и исках да го споделя с вас. Откакто в началото на годината открих това чудо наречено мицеларна вода, почти не съм ползвала друг продукт за ежедневното махане на грима си. Разбира се не винаги съм попадала на добра мицеларна вода, но в повечето случаи съм имала късмет. Така е и този път. 

Някой от читателите на блога ми преди време похвали мицеларната вода на Bourjois, но така и не ми се удаде възможност да я пробвам. До деня, в който бях (както обикновено) в Елитис и я погледнах. Чудих се много дали да си я купя, тъй като съм се запасила с една бутилка от незаменимата Bioderma и нямах нужда от друга. Обаче точно в момента, в който почти се бях отказала, забелязах на най-горния рафт промо комплект от мицеларна вода и интимен душ гел за 8лв. И така съдбата реши вместо мен...



Никога досега Bourjois не са ме разочаровали. Тази мицеларна вода затвърди любовта ми към марката. 

Преди време бях писала отделна публикация за мицеларна вода на различни марки. Там в класацията ми на първо място се нареждаше Bioderma, а на второ място бях сложила Mixa. Обаче сега класацията се променя, защото смятам че мицеларната вода на Bourjois може съвсем заслужено да вземе сребърен медал. 




Това, което харесвам страшно много в този продукт, е че маха грима ми напълно. След баня не остава нищо от спиралата, което е доста показателно. Няма цвят, мирис според мен има, но е едва доловим, убедена съм, че има хора, които няма дори да го усетят. Не лепне, не дразни кожата. Хипоалергенна е и не съдържа алкохол. На опаковката пише, че е тествана върху чувствителна кожа, но моята не е такава и не мога да твърдя със сигурност как и дали ще понесе на хора с по-деликатна кожа. 

Ето една снимка с пълния състав за тези, които разбират от тези неща. Аз съм супер параноична и почна ли един път да познавам кое какво е, ще стане ужас. 


На мен са ми достатъчни два големи памучни тампона напоени с тази вода за цялото лице, включително очите, като трябва да се вземе предвид факта, че аз ползвам цялостен грим, тоест пълна програма - коректор, фдт, сенки за очи, очна линия, червило и т.н.

Всъщност тази мицеларна вода ми е нов продукт, от началото на този месец. Щях да правя пост с новите си покупки, но докато го направя, преполових някои от продуктите, като например този. За мен мицеларната вода е must have и я ползвам всеки ден за премахване на грима по цялото лице и шия. Така че е нормално да свършва бързо. Може би ако не се гримирах всеки ден, положението щеше да е различно, но уви... Не мога да се лиша от това удоволствие да седна сутрин на спокойствие, да си пийвам кафе с мляко и мед и да се гримирам. 

Със сигурност ще пробвам подобен продукт на други марки, просто защото обичам разнообразието, но съм убедена, че ще си купя пак водата на Bourjois някой ден. За цената си от 8лв. е просто разкошна и я препоръчвам. 

Вие ползвали ли сте тази мицеларна вода и ако да, то какво мислите за нея? 


Приятен ден! <3



8 коментара:

  1. Благодаря, от колко време чакам някой да направи ревю на тази мицеларна вода! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мислех да си вземам на Mixa водата, но сега съм в дилема :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз съм ползвала и двете и тази на Bourjois май повече ми харесва :) но и с тази на Mixa няма да сгрешиш...

      Изтриване
  3. Обожавам Боржуа и това е страхотна новина, че имат добра мицеларна вода. За мен , като че ли тестването на различни мицеларни води позатихна, защото все се връщам към Биодермата и не виждам смисъл да пробвам още. Разбира се, цената и не е от най-ниските, но е оправдана и продукта е сравнително икономичен ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен за съжаление мицеларните води не са хич икономични, изхабявам ги супер бързо... и аз винаги имам една бутилчица от Bioderma :)

      Изтриване
  4. Значи се оказа сполучлива покупка. Аз все още не съм опитала тази на Mixa, нищо че седи в шкафчето ми от поне месец, все използвам тази на Bioderma

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даа, харесва ми :) и аз имам една бутилка на Bioderma, ама си седи мирно в шкафа, скоро обаче ще я отворя <3

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...