петък, 31 януари 2014 г.

Един по-различен пост

Здравейте!

Точно преди една година написах първата си публикация в блога. В моя блог. Толкова време мислих по въпроса дали да си направя такъв или не и накрая просто отворих Blogger и всичко сякаш се подреди само. Казах си "какво пък толкова, искам го и ще го направя". Някои ме подкрепиха, други не вярваха много в мен. Аз не съм кой знае колко последователен човек, днес искам едно, утре друго. Но за важните, истинските неща от живота полагам много усилия, да за бъде всичко както трябва. Оказа се, че и блога ми е едно от тези неща. За мен той е хоби, той е отдушник. Той е моето си място, където се чувствам добре и което ме пренася в други измерения. Думите сами излизат изпод пръстите ми, сами се пишат, а мислите ми сякаш летят една подир друга и едва смогвам да ги изразя. 

Моят блог е козметичен и засега ще си остане само такъв. Просто за това ми се пише. Обичам да се гримирам, обичам да научавам различни неща за това изкуство. Чета и се уча постоянно, защото ми е интересно и любопитно. И се радвам, че имам възможността да споделям наученото и да бъда полезна.




Започнах блога си, защото исках да говоря за козметика, а не всички мои приятелки и колежки проявяват такъв интерес. А страстта ми по гримовете все някъде трябваше да се отприщи. Аз и гримовете ми сме като мъж с кола. Гледам си ги, грижа се за тях, пазя ги и много ги обичам. Не ме интересува как  ще прозвучи това, но е факт и не ме е срам да си призная. Гримирането се превърна в мое хоби. Никога не съм имала свое хоби и все ми беше тъжно заради това. Сега го открих и дори за някои това да е нездравословна мания, за мен е едно от нещата, което ме кара да забравя дори за малко проблемите и стреса. Който и каквото да ми говори, ние живеем в един ужасно напрегнат свят. Дори само сутрин докато стигна до работа (а стигам за 10 минути) съм се ядосала, изплашила и стресирала 10 пъти. Трябва да има баланс... Затова аз си имам хоби и съм щастлива от този факт. 

Разбира се, че здравето, любовта и семейството са най-важни в живота, поне за мен, но е хубаво когато човек има възможността да бъде себе си и да прави това, което го кара да се чувства спокоен. 

Когато седна да пиша в блога, сякаш се пренасям в един магичен и неземен свят, в който всичко е красиво, лесно и приятно. Изобщо не я усетих тази една година в писане кога мина. Надявам се живот и здраве, да пиша още много години и това да ме радва все така както досега.

За мен блога е уют, спокойствие, блаженство и частица красота. 

Не мога да опиша с думи вълнението от първата публикация, от първите ми последователи и коментари. Всеки един от тях е бил и винаги ще бъде много ценен за мен. Сърцето ми всеки път подскача щастливо щом получа мейл, който ме известява за нещо свързано с блога. 

Не мога да пропусна и факта, че именно покрай блога се запознах с много страхотни хора. Винаги съм отворена за нови запознанства и ще се радвам през новата година да има още много такива. 

Като цяло блога ми донесе само приятни емоции, откъдето и да погледна нещата. 

Благодаря на всички, които ме подкрепят и четат блога ми. 


19 коментара:

  1. Честита пътва годинка на блога ти!
    На мен лично ми е много интересен и ти пожелавам да го развиваш в същия дух и все с такова желание. :))

    ОтговорИзтриване
  2. Честит първа годинка,Меги!Знаеш,че когато създадох блога си ти написах,че именно твоя блог ме е мотивирал!Продължавай да ни радваш все така с такива готини публикации! :*

    ОтговорИзтриване
  3. Чета доста блогове по навик, почти никога не пиша коментари, но твоят блог ми харесва, защото е непринуден и естествен, а не както много други еднотипни публикации, които просто скролвам, за да убия времето. Продължавай в същия дух :)

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. Честита годинка :-)

    ОтговорИзтриване
  6. Meгииии, честита годинка. Пожелавам ти още повече читатели, още повече коментари и най-вече блогът да си остане за теб същото позитивно местенце, в което отдъхваш от забързаното ежедневие и намираш спокойствие и уют. <3

    ОтговорИзтриване
  7. Меги, честито и от мен! Искам да знаеш, че всеки ден профилактично отварям блога ти да видя няма ли нова публикация! :) Продължавай да пишеш! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честтиа блоГодинка, Меги!
    Пожелавам ти блога да ти носи още много радост!

    ОтговорИзтриване
  9. Честита годинка! Пожелавам ти блогът да ти носи още много приятни емоции, а нас да ни радваш с все толкова страхотни постове! :)

    ОтговорИзтриване
  10. Меги, поздравленията са ясни, но искам да кажа и че твоя блог е един от любимите ми (ако случайно не знаеш)!!

    ОтговорИзтриване
  11. chestito megi budi jiva i zdrava...pozdravleniq za bloga i oshte mnogo vdahnoveniq da pishesh

    ОтговорИзтриване
  12. Честита годинка Меги. Много е приятно и полезно тук. Пожелавам ти да ти носи все така удоволствие.

    ОтговорИзтриване
  13. Честита 1 година! :))) Прекрасен човек и много интересен блог :) Успех и много вдъхновения! :)))

    ОтговорИзтриване
  14. Честита първа годинка!!!!
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  15. Честита първа годинка! Пожелавам ти много вдъхновение и читатели! :)

    ОтговорИзтриване
  16. Честита Първа Годинка на блога :)
    Желая ти той да продължава да ти носи удоволствие, много нови читатели и прекрасни публикации!

    ОтговорИзтриване
  17. Честит годинка на блога и от мен!Пожелавам ти много вдъхновение и радост в твоето местенце! :))

    ОтговорИзтриване
  18. Благодаря ви от сърце, момичета! На всички вас пожелавам също много читатели и вдъхновение! <3

    ОтговорИзтриване
  19. Честита годишнина, Меги! Твоят блог е един от любимите ми! Продължавай в същия дух! ;)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...