събота, 8 март 2014 г.

Avon Eyeshadow Quad in Stone Taupes

Здравейте!

Мисля, че е време да отделя една публикация на обновената серия четворки сенки за очи от Avon. Не само опаковките са различни, но и качеството на самите сенки. Това много ме зарадва, защото честно казано се бях отказала от сенките на марката, бяха ги развалили.

Всъщност главен герой на днешния пост ще е четворката сенки Stone Taupes


Цената им варира в различните каталози, но съм забелязала, че най-често се предлагат за 9,90 лв. Аз уцелих още по-добра промоция и ги взех за 6,90 лв. Което за 4 цвята сенки си е супер изгодно. 


Опаковката на външен вид е същата като преди, черна и пластмасова. Затваря се плътно и няма шанс да се отвори непредвидено. Но щом се отвори се вижда ясно, че цветовете вече са наредени по различен начин, а и са номерирани за улеснение.

Имам няколко палитри от тази серия, но сякаш най-много ми допадат нюансите на Stone Taupes. Естествено цветовете пак са в мой стил (по-неутрални), но поне не всички са бежови и кафяви.


Цвят номер 1 е кремав и матов. Много е удачен както за целия клепач за изравняване на цвета му, така и за под веждата или във вътрешния ъгъл на окото с цел озаряване. 

Цвят номер 2 е перлен и е бежов или много светло кафяв. Не е особено покривен и наситен, но е идеален за ежедневието или когато искаме нещо непретенциозно. 

Цвят номер 3 е може би най-любимия от цялата палитра. Той е матов и сив. Обичам матови сенки, защото според мен придават дълбочина на погледа. Сивото отива на кафяви очи. Този цвят е добре пигментиран и наситен. 

Цвят номер 4 е интересна комбинация от сиво, зелено и графитено. Перлен цвят, на който му трябва наслагване за постигане на наситеност.




Като цяло Stone Taupes е неутрална палитра, точно от типа, който аз обичам. Цветовете не са кой знае колко пигментирани, но пък над основата за сенки на Avon изглеждат добре и не мърдат цял ден. Вече не е трудно да се изкара цвят както преди. Самите сенки са меки и лесни за нанасяне, не се разпрашават и не падат от клепача ми. 



Вече имам поне 4 палитри от тази обновена серия, това говори достатъчно колко харесвам тези сенки. Не мисля, че са нещо кой знае колко добро или невиждано досега, но за ежедневния ми грим са идеален помощник.

Има разнообразие от цветове, на достъпна цена са и могат да се поръчат лесно. 

Аз ги харесвам, а вие?

Хубав ден на жената <3

4 коментара:

  1. Честит празник и на теб!
    Имам ги тези сенки-не ми харесват особено.Пигментацията им е слаба и даже и над основата ми се събират,иначе цветовете са подбрани добре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За пигментацията съм съгласна, но не е и чак толкова зле... на мен не ми се събират, явно е до човек :)

      Изтриване
  2. Много интересно ревю от известно време се изкушавам да си взема тези сенки, но понеже съм имала сенки на AVON от по-стари колекции и бяха със много слаб пигмент съм доста разколебана.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен ми харесват, по-добре са от преди със сигурност или поне четирите, които аз имам...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...