сряда, 26 март 2014 г.

Empties - February and March 2014

Ехоо :)

Пак е онова време от месеца, в което да ви покажа малко празни опаковки преди да ги запратя в коша за боклук. Не са много, но са обемни и вече няма място за повече. Има само един продукт, свързан с грима, всичко останало е от банята. По принцип във всеки пост с празни опаковки има по една мицеларна вода, но този път няма просто защото тази на Garnier е огромна... но и на нея й се вижда края вече.



Започвам от ляво на дясно. 

- Шампоан на Здраве против косопад - миналата година се борих със страшен косопад и мисля, че този шампоан ми помогна. Но дори и да не е било така (използвах всяко възможно средство, така че не съм сигурна кое помогна и кое не), то шампоана никак не е лош, има приятен аромат, пени се добре и косата ми беше чиста поне 3 дни... Бих си го купила отново.

- Био лосион за ръце на Bilka - ехх, най-накрая го изхабих... трудна задача си беше защото не ми е особено любим. Нито аромата ми допадна, нито прекалено течната консистенция. Хареса ми единствено това, че попива бързо. Не бих го купила пак. 

- Дезодорант Rexona против изпотяване - поредния дезодорант, който си върши добре задачата. Харесвам продуктите на Rexona и затова си купувам редовно от тях, макар че трябва да спра, защото са супер вредни. 

- Душ гел Aroma Greenline Camu and Yoghurt - много приятен и нежен аромат, много пяна и чувство на свежест. Бих си го купила пак с удоволствие. 

- Душ гел от Avon Senses, Fever - този душ гел е за мъже, но толкова много ми хареса аромата, че го ползвах и аз. Взех даже още един от серията, но с друг аромат. Но ми се струва, че тези душ гелове са по-силни и ми дразнят кожата, защото ме сърби ужасно. Не бих купила за себе си отново такъв душ гел единствено поради тази причина. 

- Интимен гел Bilka - поредната опаковка, нежен е и не дразни кожата. Ще продължа да си го купувам. 

- Гел за лице Nivea Aqua Sensation - приятен гел за измиване на лице с множество гранулки, които обаче не дразнят кожата. Обаче не е нищо особено или поне така ми се струва, защото любимият ми крем за измиване на Clinique много вдигна летвата. Не бих го купила пак, защото обичам разнообразието,а и следващият на който съм хвърлила око, е на Nuxe. 

- Шампоан Nivea Volume Sensation - аз все съм в търсене на добър шампоан за обем, но за съжаление този не ми оправда очакванията. Иначе не е лош шампоан, но не ми придаде грам обем на косата. Така че търсенето продължава. Впрочем този на John Frieda ми е много любим, сигурно пак него ще си взема. 

- База за сенки Urban Decay - тази малка опаковка ми стигна реално за няколко месеца. Беше подарък към палитрата ми Naked. Не е лоша, но честно казано базата на Avon ми е в пъти по-любима. Над нея сенките се блендват по-лесно и не засъхва така бързо. 


Е, това беше за днес.

До скоро...

4 коментара:

  1. Меги,аз съм много доволна от шампоана за обем на Syoss.Досега само два пъти съм си мила косата с него,но определено добавя доза обем на тънката ми коса.Ти пробвала ли си го?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм го пробвала, но ще си го купя, щом го препоръчваш :)

      Изтриване
  2. Меги, прочетох че все си в търсене на хубов шампоан за обем.Препоръчвам ти Wash&Go наистина действа. Косата ми е склонна към омазняване а с този шампоан тя е 2 дни обемна и чиста :) надявам се да ти хареса :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...