неделя, 9 март 2014 г.

Essence Lash & Brow mascara - ревю

Здравейте!

Гримирам се всеки ден, но дори и да не го правя на 100%, то поне слагам коректор и червило. Но гримирана или не, веждите ми винаги са в приведен вид. Много пъти съм чувала, че веждите са рамката на лицето и напълно съм съгласна с това твърдение. Сега дори не мога да повярвам, че преди не съм им обръщала никакво внимание. 

За запълване на веждите си използвам от поне година любимия молив Catrice Date With Ash-ton. Него съм го споменавала в няколко най-различни поста в блога. 

Но моите вежди са непокорни, така че трябваше да намеря нещо, с което да ги фиксирам и си купих гела на Essence


Всъщност в началото изобщо не харесах този продукт и го зарязах. Но в последствие реших, че вместо да давам пари за друг подобен гел, ще се пробвам да му дам шанс. Останете до края на това ревю и ще разберете крайното ми мнение.

Самият гел, който е прозрачен и гъст е разположен в стандартна опаковка за спирала. Разликата е, че е прозрачна. Този гел е предназначен за мигли и вежди, но аз го използвам само за веждите си. 


Четката е бяла и не много голяма. Ресничките са гъсто разположени.

Консистенцията на гела според мен е едно към едно с тази на гел за коса. Не е лепкава. И точно заради това според мен не държи косъмчетата на веждите особено добре. 


Не се усеща аромат. 

Недостатък е, че гела в опаковката се цапа поради простата причина, че четката разнася молива/сенките за вежди. 

Не бих казала, че фиксира веждите за дълго време. В началото да, но щом изсъхне, моите отново стават непокорни. Чувството при нанасяне е странно, все едно си мокря с нещо веждите. Но това е само за момент, след това гела изсъхва. 

Аз слагам малко количество, защото не искам веждите ми да изглеждат твърде изкуствени. Винаги съм се стремяла към естественото излъчване. 


Аз реално не считам този продукт за крайно необходим или пък незаменим. Разликата дали ще съм с него или без на веждите си, е минимална. Да, донякъде има ефект, но е временен. 

Все пак смятам да го използвам, но не бих го купила отново. 

Бих се радвала да споделите с мен добър фиксиращ продукт за вежди. 

До скоро :)



4 коментара:

  1. Гела на Catrice ;) Като цяло продуктите има за вежди препоръчвам!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, аз гела на Catrice все го заглеждам и все не си го купувам, но май ще си го взема, сега като знам че е хубав :)

      Изтриване
  2. И аз ти препоръчвам гела на Catrice :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...