понеделник, 31 март 2014 г.

March 2014 Favourites

Здравейте!

Този месец имам доста любимци, така че много излишни обяснения, ето ги и тях...


Забравете прословутата фраза на Мечо Пух " Колкото повече, толкова повече". Моят лозунг през последните седмици е "колкото по-малко, толкова по-добре", поне що се отнася до гримирането. Не че съм спряла да обичам тежката артилерия в гримовете, но напоследък съм на вълна естествено излъчване. Така че в този пост няма да видите нищо ярко, освен може би ружа на Shiseido. В дните когато се гримирах, бях предимно с малко сс крем (Max Factor), пудра (Bourjois), коректор, спирала и едва доловим гланц. Най-често залагах на Nyx Butter Lipgloss в цвят Apple Strudel и стария ми любимец Classics 05. И двата са в много нежни прасковено-розови нюанси. Изключително лесни за нанасяне и приятни за носене.


В редките случаи когато слагах сенки за очи, използвах тези от палитрата Avon Stone Taupes, за която писах тук

Два отдавна желани продуктa също попадат в този пост, защото надминаха очакванията ми - сс крема на Max Factor (жалко само че си обърках цвета) и коректора Mac Prolongwear. Добрата стара пудра на Bourjois, която неведнъж съм споменавала, се превърна в must have за мен.


И като се показа слънцето, нямаше как да не сложа малко руж за разкош в тон с хубавото време. Пък и нямах търпение да пробвам ружа на Shiseido от списание Grazia. По-пигментиран е отколкото очаквах. Затова много внимавам когато го нанасям. Стои много естествено. 

И дотук с декоративната козметика. Следват двата парфюма, които обожавам. Valentina на Valentino просто не ми омръзва и това е. Мисля, че него мога да нарека своя парфюм. Cat Deluxe на Naomi Campbell пък пръскам с удоволствие, някак ми напомня за пролет. Оказва се, че е бил в поста ми с любимци и за миналия март (цък тук).

Няма как да не спомена и новия продукт на Garnier наречен Neo. Този крем против изпотяване е много нежен към кожата и предпазва от изпотяване. 

Друг продукт, който обожавам и с времето не само че не ми омръзва, а заобичвам все повече, е крема за измиване на лице на Clinique. Изключително деликатен и нежен продукт, който оставя кожата на лицето ми безупречно чиста и мека. 

А душ гела и лосиона за тяло на Cottage с морски цветя бих ползвала денонощно ако можех. Ароматът е невероятен и не прилича на никой друг. Спокойно мога да го нарека уникален и неповторим. Бях се зарекла да не купувам лосиони за тяло докато не изхабя половината, които имам. Но съдбата реши да ме изкуши и аз се провалих... за което грам не съжалявам :)


А що се отнася до ноктите ми, то на тях от месец два все е някой лак на Essie. Но най-открояващия се от всички, за момента е Go Ginza. За него има цял пост

A кои са вашите любимци за март?

Ползотворна седмица :)

8 коментара:

  1. По ароматите на Наоми Кемълчиш бях доста запалена, а специално този ми напомня за едно незабравимо лято, когато посетих лятно кино..., което си е кино на открито. Ако не беше ти нямаше да се сещам толкова за ружа от списанието, който не открих ;) На cottage нещата и аз ги преоткрит този месец с душ гела им миришещ на виолетки ;))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. A ти като казваш лятно кино, и аз се сещам за летата от едно време.. :) за ружа знаех, че се намира трудно, добре че се докопах до него :) аз съм имала лосиона на Cottage с виолетки <3

      Изтриване
    2. Значи трябва да се върна пак в Карфур и да си набавя :) Нарочно не се мажа с нещо след този гел, за да си мириша дълго на него :дд

      Изтриване
    3. хахахахахха, ама има логика верно в думите ти :)

      Изтриване
  2. Много свеж пост!
    Кога ли ще се наканя да ги ползвам тези бътъри? :)
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз видях на сайта на Nyx, че са заредили още цветове от бътърите, в момента проучвам кой да си взема :)

      Изтриване
  3. Пудрата на Bourjois наистина е много добра, въпреки че рядко я използвам, защото кожата и без това ми е доста суха... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина е добра, аз съм със смесена кожа и ми действа много добре :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...