понеделник, 10 март 2014 г.

Nuxe Reve de Miel Lip Balm

Здравейте!

След многото позитивни мнения за балсама за устни Reve de Miel на Nuxe, нямаше как да устоя на изкушението и си го купих. Цената му е солена - аз си го взех за 22лв., но знам че може да се намери и за 18лв. Но пък за тази цена получаваме стъклено бурканче от цели 15гр. Така че мисля, че си заслужава, особено имайки предвид колко добър продукт е...


Балсамът е с гъста и жълта консистенция, която на мен ми наподобява захаросан мед. Мисля, че това може да е причината за името му, което в превод от френски означава Медена мечта... Аз подозирах, че ще има аромат на мед, но не... по-скоро е на джинджифил или портокалови корички. 


Отворът на бурканчето е доста широк, което за мен го прави една идея по-удобен.

Не знам точно какъв е състава на този балсам за устни, но е факт че работи много добре. Нанесен на устните създава малко лепкаво усещане, но след минути някак попива и чувството е комфортно. За разлика от много други балсами няма бляскав финиш, не е напълно матов, но почти не си личи на устните. Според мен е много удачен за под червилото. 

Едно от най-добрите му качества е, че дори след като спра да го ползвам, ефектът не се губи, тоест подхранва и омекотява устните за дълъг период от време, а не само докато го ползвам.


Nuxe Reve de Miel Lip Balm е изключително подходящ за много сухи и напукани устни. Върши чудеса с тях. Това е може би най-подхранващия балсам, който съм имала. В никакъв случай не е тежък или мазен, а даже напротив. На мен ми създава чувство на уют. Ненавиждам когато устните ми са в лошо състояние и се опитвам да го предотвратя използвайки този продукт. 

Мисля, че това вълшебство в стъклено бурканче си заслужава хвалбите и бих го препоръчала на всеки. Наистина помага.

Хубав ден! <3

2 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...