вторник, 18 март 2014 г.

Spring 2014 Beauty Haul

Здравейте!

Пролетта наближава, а с нея и желанието за свежест и пастелни цветове. Този път, признавам без бой, си взех някои неща, от които нямах нужда. Но пък понякога спонтанните решения не се оказват грешни, добре че имам добра интуиция. За част от покупките ми е виновна блогърската ненаситна душа. Ама пък трябва ли да излиза нов балсам за устни на Nivea точно когато нямам нужда от него? И когато видях, че е последния на стелажа, как да не го взема?!

Както и да е, положението все някой ден ще се оправи, вярвам в това. А дотогава... заповядайте новия пост с последните ми покупки.


- Cottage с морски цветя (каквото и да значи това) - душ гел и купен ден след това лосион за тяло; - толкова много ми харесва аромата, че бих си купила всичко що се предлага от тази серия. Не ме бива особено да описвам кое как мирише, но все пак ще се опитам - тези морски цветя наистина миришат на море, на нещо солено, леко горчиво и пикантно, но същевременно сладко... е, ако сега не ви заинтригувах, не знам...  Цени - душ гел - 4,55лв., лосион - 7,90лв.

- мицеларна вода на Nivea -  Пробвах я веднъж два, не маха спиралата много лесно, но може пък само на пръв поглед така да ми се струва... ще я ползвам известно време и ще кажа повече... Цена - 6,99лв.

- шампоан за мазни корени и сухи краища на Schauma - толкова много ревюта видях за този шампоан и то все добри, а и цената от 2,79лв. е супер изгодна, та го купих. Само веднъж го пробвах, но на другия ден ходих на фризьор, така че за момента нямам впечатления...

Е, това беше... Но само на теория, защото на практика имам още една две снимки с разни неща :)


Този месец нали е женски, та по козметичните магазини/дрогерии имаше много намаления. Отдавна исках cc крема на Max Factor и сега когато беше намален на 17,19лв., най-накрая си го взех. Нямаше тестер на най-светлия цвят, а този след него ми се стори сякаш тъмен. Рискувах и взех 40 Fair, но сгреших, защото ми е прекалено светъл. Но пък съчетан отгоре с любимата ми пудра на Bourjois, която ми е малко тъмна, се получи идеалния цвят за моето лице. Та, всяко зло за добро... За момента съм изключително доволна от тази комбинация. 

Към гореспоменатата комбинация трябва да включа и новия си коректор Prolongwear на Mac. Неговата история е дълга, но ще я разкажа в друг пост в най-скоро време. С две думи срещу 36лв. получих дълготраен коректор, който прикрива тъмните ми кръгове под очите. 

Сдобих се и с мини руж на Shiseido от списание Grazia. Може да е в мини опаковка, но пък каква пигментация вади, забележителна. Добър руж, даже много добър за моя вкус разбира се.

Възползвах се, че спиралите на Rimmel  са намалени (цена 5,59лв.) и си купих Scandaleyes Retro Glam. Прилича ми на Wild Mega Volume на Max Factor. 

На щанда на Catrice видях нов продукт за устни, наречен Made To Stay Smoothing Lip Polish. Аз естествено си взех най-крещящия цвят 060 Mission PINKpossible (супер яко име), който е неоново наситено розово/цикламено. Невероятна трайност, дори след ядене. Цена - 10,19лв.

Другият продукт за устни е небезизвестния балсам за устни в кутийка с макадамия и ванилия на Nivea. В промоция за 3,99лв. и последен на щендера, грабнах го за миг. Още не съм го пробвала.

И... поредния ми лак за нокти на Essie (цена 14,99лв). Този ме грабна веднага, дори не го бях чувала, но погледа ми го закова отведнъж. Името е Warm & Toasty Turtleneck, а цветът е нещо средно между лилаво и пепеляво сиво.


Купих си още 3 лака за по 2,40лв. на Golden Rose. Тях вече ги показах на фейсбук страницата на блога. Още не съм ги пробвала, просто нямах търпение да се лакирам с лака на Essie. 

И последното е нещо, което забравих, а си струва да се спомене, защото според мен е добър продукт. 


Иновационен продукт от Garnier, който е под формата на крем. Ползва се против изпотяване и смея да твърдя, че върши страхотна работа, поне при мен. Ароматът, който имам аз, е Soft Cotton, но на мен ми мирише малко на рози. Изключително удобен за ползване, а и е компактен. Цената му е 3,59лв.

Много съм доволна от покупките си. За някои от тях със сигурност ще направя отделно ревю.

Усмихнат и ползотворен ден ви желая! <3

10 коментара:

  1. Страхотен пазар си направила, да са ти честити новите придобивки :)

    ОтговорИзтриване
  2. mmmm, estestveno za poreden put si nabelqzah neshtata koiti si si vzela osobeno morskiq komplekt na cottage:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни покупки!Аз също се чудя дали да не пробвам новият продукт на Garnier!Ще се радвам ако направиш едно ревю,както и на CC крема на Max Factor :)

    ОтговорИзтриване
  4. Честити придобивки!И аз съм за ревю на СС-крема.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Ще гледам съвсем скоро да направя ревю на сс крема :)

      Изтриване
  5. Маникюрът, който си си направила е страхотен ! Искам и аз такъв! :))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...