вторник, 11 ноември 2014 г.

Bourjois 123 Perfect CC Cream - ревю

Здравейте!

Още през юли си купих сс крема за лице на Bourjois, но по незнайна за мен причина почти не го бях ползвала до скоро. И точно сега, когато си купих два нови фон дьо тена, не мога да им се радвам, защото постоянно искам да нося сс крема. А уж си го бях взела за летните месеци, когато да не нося много грим.

 
Цената му е 18 лв.
 
Ползвах и сс крема за очи от същата серия и бях много доволна. Ревю за него тук.
 
СС крема реално е colour correcting продукт, с две думи изравнява тена. И още по-просто казано - оцветен крем за лице. За мен е леко покривен фон дьо тен, но определено по-добре пигментиран от бб крем. Покривността за мен е задоволителна. Bourjois 123 Perfect CC Cream не прикрива пъпчици и несъвършенства. Обаче пък стои супер естествено.

 
Формулата е малко по-течна от обичайно, подобна е на тази на бб крема за мазна кожа на Garnier (в тънката тубичка). Аз нанасям сс крема с бъфинг четката на Eco Tools. С нея постигам безупречна кожа на лицето.
 
Мисля, че по нашите магазини се предлагат едва 3-4 различни цвята от Bourjois 123 Perfect CC Cream. Аз имам 32 Light Beige и смятам, че ми пасва чудесно.

 
Мисля, че този сс крем би бил подходящ за всеки тип кожа. Моята е смесена, като в момента имам доста сухи участъци, но не ги подчертава. Не ми омазнява Т-зоната. Финиша на Bourjois 123 Perfect CC Cream е сатенен. Понякога дори не го фиксирам с пудра.
 
Не е дълготраен, по някое време на деня лека полека изчезва от лицето ми.

 
Бих обобщила Bourjois 123 Perfect CC Cream така : чудесен за ежедневието или моментите когато не искаме да сме съвсем без грим. Ако нямате проблемна кожа и много недостатъци за скриване, то този крем ще ви свърши идеална работа. Ако сте почитател на лекия и естествено изглеждащ грим, то Bourjois 123 Perfect CC Cream ще ви допадне също като на мен.
 
На мен ми допада главно заради факта, че стои много нежно и естествено и с него се чувствам добре.
 
Относно качествата му на крем за лице, хм, нямам наблюдения да е повлиял на състоянието на кожата ми. На опаковката пише, че този крем дава 24 часова хидратация, но аз не вярвам в това. Освен това в Bourjois 123 Perfect CC Cream има 3 пигмента - против умора, зачервявания и тъмни петна.

Има SPF 15.

Честно казано имах по-малки очаквания за Bourjois 123 Perfect CC Cream, а той взе че ги надмина. Харесван от мен продукт, който бих купила отново.

Вие какво мислите за него?

Приятен ден!
 

12 коментара:

  1. И аз така винаги, като имам по-ниски очаквания за един продукт, той взима, че ги надминава. И обратно - ако очаквам чудеса от друг, се разочаровам :)
    Много хубаво ревю :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сега като се замисля май и при мен все така се получава... :) благодаря, Мери :*

      Изтриване
  2. Аз го обожавам, но сега, като го нося ми седи сухо. Ще го пробвам пак ;) За лятото ми е перфектен!

    ОтговорИзтриване
  3. Звучи ми точно като ББ крема на Garnier за мазна кожа и опаковката му е подобна .С удоволствие бих го пробвала. Много харесвам нещата на марката :)
    beglamorous93.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всъщност май наистина имат нещо общо, само дето този на Bourjois на мен ми харесва повече :)

      Изтриване
  4. И аз бих го пробвала, особено щом прилича на бб-то на Гарние за мазна кожа, той ми е голям любимец :) Благодаря за ревюто!

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей! С жълт подтон ли е този цвят? :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...