четвъртък, 6 ноември 2014 г.

L'Oreal 106 matte Breaking Nude eyeshadow - ревю

Ехо!

Най-накрая се наканих да пиша за матовите единични сенки от новата серия на L'Oreal. Още щом ги видях и пипнах в магазин Елитис (там винаги зареждат първи новите продукти), ме грабнаха. Но бях убедена, че имам подобен цвят в палитрата ми на Инглот и затова не си ги взех. Очевидно бях сгрешила, но като тръгнах да ги търся по дрогерийните магазини, не ги намерих, още не ги бяха пуснали. Когато най-накрая ги открих, се чудих дали да не чакам да ги намалят, защото 13-14 лв. за единични сенки  ми се сториха много. Обаче блогърско сърце мирно не стои и си ги купих. И така започна любовта ми към L'Oreal 106 matte Breaking Nude...
 

Не помня вече колко цвята се предлагат у нас, но може би към 6-7, като не всички са матови. Аз обаче като привърженик именно на такъв тип сенки, не се поколебах за миг кои да избера. Цветът е "taupe", или иначе казано така нашумелия цвят сиво-кафяво. Матов е, тоест в него няма блестящи частици.
 
 
Консистенцията ми е малко странна - хем е много мека и кадифена, хем се рони. Това е единственото, което не ми харесва, че стават на парченца и самите сенки се издълбават в опаковката. Но пък това е единствения недостатък, който в сравнение с положителните качества на продукта бледнее, така че ще си затворя очите.
 

 
Сенките може да се ронят в опаковката, но не и по четката или по клепачите ми. Не падат прашинки, които да ми развалят грима на лицето. Сенките се нанасят лесно и приятно, като позволяват наслагване колкото ви сърце иска.
 
Цветът е пигментиран и наситен, но че чак толкова колкото на сенките на шоколадовата палитра. Определено си личи на очите, дори на моите прихлупени клепачи...
 
Относно това колко са издържливи не мога да кажа, защото аз винаги слагам преди тях от базата на Avon. С нея обаче си стоят цял ден без проблем.


 
Това са моите "go to" сенки, които ползвам постоянно. Лесни за нанасяне, блендват се бързо и без проблем, буквално за минута и съм готова. Аз ги слагам на целия клепач като основен цвят и почти винаги ги нося самостоятелно, без да добавям други цветове.
 
Понеже са в по-неутрален цвят, отиват на всеки грим и червило, което за мен е супер.
 
Със сигурност ще видите L'Oreal 106 matte Breaking Nude в любимите ми продукти за 2014.

Вас изкуши ли ви някой цвят от серията?
 
Надявам се ревюто да ви е харесало... :) До скоро!
 

8 коментара:

  1. Отговори
    1. Хахахаха, хич не е трудно да те убеди теб човек, на кого ли ми напомняш... <3

      Изтриване
  2. Не съм ги пробвала,но ревюто ти е много хубаво и май ще ги пробвам ;д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) надявам се да ти харесат ако ги пробваш...

      Изтриване
  3. Аз също много ги харесвам и ползвам този цвят доста често :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Значи не съм само аз :) радвам се, че и на теб ти харесват :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...