неделя, 30 ноември 2014 г.

November Favourites 2014

Здравейте!

И ноември си замина... Тя и годината почти де.. Но не за това е този пост, така че няма да се отплесвам. Представям ви любимите ми бюти продукти за изминалия месец.


Както винаги в тези мои постове присъстват както нови продукти, така и стари, но все още много обичани.

Ноември за мен беше месеца на сухите устни. Затова най-често ползвах мазни балсами за устни и гланцове вместо червила. Не можех да понасям нещо още по-сухо на устните си. 

Не си спомням да съм ги споменавала, но много харесвам гланцовете Colorama на Maybelline. И понеже е есен зима, използвах най-често този в боровинково лилав цят 589. Цветът на устните съвсем не е толкова наситен, а почти прозрачен с милион блестящи частици, които обаче стоят много нежно и ненатрапчиво. Много удобен гланц за носене, не лепне, а е траен и стои прекрасно.


Другият гланц е на Golden Rose, от серията Pearl Gloss и е номер 05. Надписите по него вече са се изтрили от постоянното мъкнене с мен. Ревю за него може да видите тук
И двата балсама са мазни и меки като разтопено масло. Точно от такива имах нужда през ноември. А и ароматите им са чудесни - този на Leocrema мирише на бадем и мляко (аз бих казала на карамелизирани пуканки), а другия на Nivea на макадамия и ванилия... ммммм <3 Освен, че караха устните ми да се чувстват комфортно, не ги изсушаваха след това, а напротив, оставяха ги меки и подхранени. 

За мен е много важно да се грижа за кожата на лицето си и най-вече тя да е добре почистена. За това има голяма заслуга гела за измиване на Bilka с роза дамасцена. И за него писах наскоро, така че ако ви интересува повече, кликнете тук

Използвах 2-3 лака през месеца, но най-любим ми беше тъмно червено кафявия 323 на Flormar. Имам го от миналата година и все още не ми е омръзнал. С него свързвам студените дни и падащите листа... 



Като стана дума за тъмни нюанси, тук е мястото да спомена и есенно-зимния ми руж Maybelline Colorama в цвят 501, който аз виждам като mauve (на български май е морав?). С две думи светло лилав цвят, примесен с тъмно розово. Идеален за студените дни, защото кара бузите ми да изглеждат естествено румени. 
Сиво кафявата гама е изключително подходяща за кафяви очи каквито са моите. А щом към прекрасния цвят се прибави това, че е матов и консистенцията е кремообразна, значи говорим за сенките, които никога не ми омръзват - Maybelline Color Tatoo в цвят Permanent Taupe. През ноември само те бяха на клепачите ми, обожавам ги. 




Имам си нов любим бронзър и той е The Body Shop Honey Bronzer. Много приятен топло кафяв цвят, който придава завършен вид на ежедневния ми грим. 

Не знам дали помните, но в покупките за месеца ви показах новия фдт Skin Luminizer на Max Factor. Използвам го всеки ден и не знам дали е възможно, но го харесвам все повече с всеки изминал ден. Той е перфектния фон дьо тен за мен!



Заедно с него използвах и друг мой отявлен фаворит - коректора Prolongwear на MAC. Всеки път, когато се върна към него, осъзнавам че е най-добрия на света. Хем е адски покривен, хем не е плътен и гъст, стои естествено и не се врязва в линиите под очите ми. Разкошен е!


Това бяха любимите ми продукти за ноември. А вие какво ползвахте с удоволствие в последно време?

Приятна и уютна последна ноемврийска вечер ви пожелавам... <3

16 коментара:

  1. Ако не през декември, то най-късно през януари, ще си взема фдн-а /и коректора/ на МФ - толкова им се чудя, толкова противоречиви мнения ...
    + измиващия гел на Билка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Видях, че в Лили този месец фдт и коректора са намалени, възползвай се :)

      Изтриване
  2. Харесах си повечето продукти от този пост :) Фдт може и да го взема, тъкмо имам нужда от нов и се чудя кой точно да е, ще видим, а много ми станаха интересни и продуктите от Колорама серията, не съм ги пробвала досега :) Чудесен вкус за козметика имаш, все ме заинтригуваш с нещо ново!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти за милия коментар :) аз наистина подбирам козметиката си много внимателно, за да може да използвам всичко и да ми харесва :)

      Изтриване
  3. Много харесвам балсамите на Leocrema и имам няколко от тях. Може да пробваш и този с бадем, ухае страхотно :)

    ОтговорИзтриване
  4. Имам същия лак на Флормар :) много си го харесвам. Харесах и и някои нещица от твоите любимци, надявам се да станат и мои любимци.

    ОтговорИзтриване
  5. Хехе, Меги имаме две съвпадения <3
    Обожавам ружа на Maybelline, а Color Tattoos също са едни от най-ползваните ми сенки за сезона <3

    ОтговорИзтриване
  6. Колко пари струва горе-долу коректорът на MAC ?

    ОтговорИзтриване
  7. Любимите ми сенки и на мен са тези на Maybelline <3 Също и аз доста ползвах гланца на Colorama :) Чудесни любимци :))

    ОтговорИзтриване
  8. Ружа и гланца изглеждат страхотно и май ще ме накараш да си ги купя :) А на фон дьо тена на МФ му се чудя още откакто започна да ми говориш за него.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...