неделя, 5 юли 2015 г.

Какво използвам под душа...

Здравейте!

Ако ви е любопитно какви продукти използвам под душа, то приятно четене!


За душ гела Palmolive с маслина съм говорила многократно, така че той не е изненада. Обожавам кремообразната му и мека консистенция. А и има толкова нежен, завладяващ и траен аромат...

Clarins Gentle Foaming Cleanser също има бяла кремообразна консистенция. Прави кожата на лицето ми невероятно чиста и добре изглеждаща. От март месец използвам само него, като не само че не ми омръзна, ами и дори не искам да си помислям, че скоро може да свърши. Добре, че е страшно икономичен. 

За косата си в момента използвам шампоана за обем на All Nature и честно казано не ми е най-любимия. Придава обем наистина, но не ми държи косата чиста дълго време. 


Не съм особено редовна в използването на маска за коса, но тази на Avon Planet Spa с франджипани много ми допада. Останало ми е количество за едва още веднъж. Осъзнах колко ми харесва тази маска чак след като използвах други не чак толкова добри. Прави косата ми мека и подхранена. 

Споменавала съм в блога за новия аромат на продуктите за крака Foot Works пак на Avon. Ухаят свежо на ананас. Имам цялата серия, а в банята използвам скраба. 

По принцип избягвам да говоря за чак толкова лични неща от интимната хигиена, но този продукт си заслужава да се спомене. Самобръсначките Gilette Venus Riviera са най-любимите ми. Супер подвижни са и лесни за употреба. 


От известно време съм намалила значително покупките на продукти за под душа. Освен няколкото различни шампоана, които имам (ползвам ги за различни неща), имам по една бройка от всяко друго нещо - един душ гел, един измиващ продукт за лице и т.н. Купувам си нови неща чак когато изхабя предните, които съм имала. 

Доволна съм от продуктите в банята ми. Всичките неща ми вършат работа. 

Ако трябва да изберете любимия си продукт за под душа, кой ще е той? 

2 коментара:

  1. Аз мога да оцелея без всичко, но не и без почистващ продукт за лице :D
    Наумила съм си да пробвам някой ден клийнсъра на Кларинс, въпреки че съм страшно доволна от сегашния ми на Шисейдо..
    А продуктите на Ейвън с ананаса са ми многооо присърце - не толкова заради ефектът им върху стъпалата ми, колкото заради аромата - божествен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз пък съм решила да пробвам този на Шисейдо, всички много го хвалят :)))

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...