вторник, 14 юли 2015 г.

My Top 5 High End Makeup Products

Здравейте!

Днес ще говоря за любимите си скъпи гримове. Нямам кой знае колко такива, но пък сред тях има някои доста добри попадения. Когато купувам скъпа козметика, било тя бяла или декоративна, задължително проучвам старателно преди товa.

Има една приказка, че понякога евтиното излиза скъпо... аз бих казала, че скъпото излиза евтино, защото продуктите от по-високия клас са с по-концентрирана консистенция и са доста икономични. Не винаги когато даваш много пари за козметика можеш да си сигурен в добрия краен резултат, но при мен често (почти винаги) е така. Без да преувеличавам. Просто по-скъпото е по-добро. 


В този пост присъстват петте от любимите ми продукти от по-скъпата декоративна козметика. 

Най-напред се сдобих с може би най-харесвания коректор за всички времена - Mac Prolongwear Concealer. Имам го от над година и все още го считам за най-добрия коректор за под очите, който някога съм имала (а съм имала/имам доста). Много е покривен и издържлив, и не се врязва изобщо в линиите под очите. Ревю за него може да видите тук


Пак миналата година открих една спирала, която ми отвя ума. Too Faced Better Than Sex е първата скъпа спирала, която ползвам. Цената й от 46 лв. е ужасяваща, обаче си заслужава всяка стотинка. Ползвам спирала от ученическите си години и по-добра от тази не съм имала. Обем, обем и пак обем. Ако искате спирала, която да кара миглите ви да изглеждат изкуствени в добрия смисъл на думата, то заложете на тази. 

За един специален повод получих от приятелките си най-хубавия подарък - хайлайтъра The Balm Mary-Lou Manizer. Той придава най-разкошния блясък по скулите, носа, клепачите ми... Винаги когато искам да съм Джей Ло, си слагам от Мерито и съм най-щастливото сияещо момиче на света. 


Време за признание - откакто открих сенките на Lorac, вече не харесвам тези от дрогерийния клас. Разликата е огромна. Най-любими са ми цветовете от първата палитра Lorac Pro. Вече имам и втората, но още не съм я изпробвала на макс. За разлика от първата, която не спрях да ползвам половин година почти всеки ден. Цветовете са пигментирани, има матови и блестящи. Сенките са меки и лесни за нанасяне и блендване, издържливи и прекрасни... 


Оказва се, че марката Too Faced май е покорила сърцето ми, защото последния любимец в този пост е отново от техния щанд в Сефора. Too Faced La Creme Lipstick в нюанс Marshmallow Bunny ми е най-любимото розово червило от цялата ми немалка (огромна!!!) колекция. Има приятна кремообразна консистенция и е удобно за носене. А и златната му гилза е като бижу. 

Това са петте ми най-любими продукта от по-скъпия клас декоративна козметика. Много ми се иска да пробвам по-скъп фдт, но засега отлагам покупката му защото за момента съм намерила идеалния фдт и ползвам само него (за справка кой е той, надникнете в някой от предните ми постове). Също искам червило на Chanel, бронзър на Guerlain... но, всичко с времето си.

Ако трябва да изберете само един по-скъп грим продукт от колекцията си, кой би бил той?

6 коментара:

  1. Меги, надявам се скоро да опиташ и фдт от високия клас :) Огромна е разликата. Поне на моето лице. Единствено този на Лореал (матовия) и СС крема на Боржуа ме впечатли тази последната година, през която си направих експеримент да ползвам само дрогерийни фдт-ни :)
    Спиралата е невероятна, но при мен се размазва :( Обаче и тези на Ланком, които всички прехвалват се размазват при мен. Може би, бих е насочила към YSL за висок клас спирала заради добрата им наситена консистенция. Също така MAC Opulash. Не знам защо всичко не споменават колко добри са спиралите на марката, защото те наистина са.
    Не познавам някой, който не харесва Мери хайлайтъра и за мен самата е невероятен. От няколко седмици използвам този от палитрата си на Диор и въобще не ми харесва толкова, колкото него.
    За червилото.. единствено механизма ми се щеше да не се бе развалил при мен и да свършваше бавно. Това е всъщност другия продукт, за който смятам, че си струва инвестицията, ако се избира козметика от високия клас.
    Много се радвам, че те послушах за този коректор. не желая да погледна друг. Вълшебен е :))

    ОтговорИзтриване
  2. Ot kyde moga da porycham korektora na MAC ?

    ОтговорИзтриване
  3. Исках много този коректор на MAC, но за съжаление нямат светъл цвят с моя подтон естествено... А ако ще давам толкова пари за коректор очаквам цветът да ми пасва перфектно.
    И аз май нямам скъпи продукти от декоративната козметика, които да намирам за абсолютно незаменими. За бялата козметика обаче стоят съвсем различно нещата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. A W15 не ти ли пасна? той е доста светъл и розов сякаш...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...