неделя, 16 август 2015 г.

Подаръците за рождения ми ден - 2015

Здравейте!

Преди по-малко от месец имах рожден ден. И получих много пожелания, както и много подаръци. Ако ви е любопитно какви са те, погледнете по-долу. 


Козметичните неща си избрах сама, така че снимката горе е един мой изпълнен списък със желания. От всичко само четката M.A.C 217 не съм пробвала още поради простата причина, че в тези жеги не слагам сенки. 

Трудно някой парфюм може да ме грабне така, както се случи с Hermes - Le Jardin de Monsieur Li. Много е нетипичен и свеж, но за съжаление не особено траен. 

Volupte Tint in Oil на YSL исках откакто го видях. Аз си избрах номер 5, което на ръката стои почти прозрачно леко розово. Всъщност нанесено на устните има доста цвят, който всеки път е различен - един път е бебешко розово, друг път направо цикламено. Много интересен и различен продукт за устни, който съвсем скоро ще ви покажа в самостоятелен пост. Заслужава си всяка хвалба. 


M.A.C Soft & Gentle е хайлайтър, който бях планирала да си взема есента, защото сега лятото и без това си лъщя достатъчно. Но така се случи, че се сдобих с него още от сега и добре че стана така, защото за мен лято 2015 е лятото на хайлайтърите. Използвам всички, с които разполагам и не само това, ами и ги нанасям в голямо количество... M.A.C Soft & Gentle е фино смлян и леко сух, много е различен от The Balm Mary Lou-Manizer. Придава на лицето ми страхотно нежен сияен ефект. 

Поставката за свещ, както и самата свещ във форма на цвете бяха изненада за мен. И двете са толкова нежни и красиви. Обожавам да паля свещи, но тази мисля да си я пазя за декорация на скрина. 


Отново неочаквано се сдобих с лак на O.P.I от новата им колекция Infinite Shine 2. Лака носи името From Here to Eternity и е неоново розов, супер покривен и идеален за лятото. Вече го носих няколко пъти подред. 


Мога спокойно да кажа, че приятелите ми ме познават отлично. Подаръците, които не избрах сама, а получих като изненада, ми харесват ужасно много. Сред тях са тези обеци с камъчета във формата на бухали. Имам афинитет към тези животинки, много са сладки, а и да не забравяме - мъдри. Може би от всички видове бижута най-много обичам и нося обеци. Тези от Boкachа ще си ги нося редовно. 


Обичам много да чета и то истински книги, тоест на хартия. Много си падам по исторически романи, както и биографии на известни исторически личности. "Клеопатра" звучи супер интригуващо, но досега нямах възможност да я започна, защото обикновено чета само по една книга наведнъж. 

Чантата е от Avon, малка и бежова, идеална за летните разходки. За съжаление дръжката е много къса за през рамо и все още обмислям как да я променя така че да започна да я нося. Накрая на ципа има пискюл, нещо което необяснимо за мен, обожавам като детайл. 

Сандалите от Bellucci бях харесала, но така и не си ги поръчах. Е, сега ги получих за рождения си ден. Страшно са меки и удобни, а и принта е различен и интересен. Мисля, че тигровото като детайл от аутфита стои модерно и на мен лично ми харесва. 


Благодарна съм за подаръците, разбира се, но съм също така щастлива от пожеланията и приятното изкарване със семейството и приятелите ми. И да не забравяме максимата :



До скоро!

7 коментара:

  1. Страхотни подаръци. :) Хайлайтъра е жесток. Аз го нося сега и стои жестоко. Хич не чакай зимата. ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) използвам го всеки ден хайлайтъра, наистина е разкошен :)

      Изтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Какво смяташ за разликите между Мери лу и Мак?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямат нищо общо... Мери е много мек и мазен, а Мак е сух и по-прашлив.. Мери е по-забележим и наситен, докато Мак е по-нежен и деликатен.

      Изтриване
  4. Определено Hermes - Le Jardin de Monsieur Li е бил попадение. И на мен ми допадат тези леко нестандартни аромати.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...