вторник, 25 август 2015 г.

Нови придобивки - август 2015

Здравейте!

Въпреки, че по козметичните магазини отдавна няма нищо ново, аз все пак си намирам по нещичко, което да ми хване окото. Всъщност изкушенията идват най-вече от намаленията в дрогериите.


Намалени бяха някои от продуктите на Rimmel. Купих си две техни червила - 03 от серията на Кейт Мос (в черната гилза) и 705 Let's Get Naked. За първото повече информация може да намерите тук. А второто е по-прасковено, много е меко и приятно на устните, но сякаш леко ги изсушава. 

Харесвам гланцовете на Tanya Burr, а на сайта от който поръчвах бяха много намалени, затова си взех неутралния Daydream.

Rimmel 03 и 705 


Бях се загледала упорито в лака 498 Rain Rain Go Away пак на Rimmel. Но не си го купувах, защото никак не е летен. Обаче го видях на намаление и в крайна сметка е мой. За есента ще е супер. 

Нещо, което е точно за лятото обаче е хайлайтъра. Аз се сдобих с цели три - един прахообразен Flormar 43 Golden Peach (и той беше намален)  и 2 течни - Artdeco Sunshine Glow Fluid и Rimmel Good To Glow 003 Soho Glow. 

нещата, които поръчах от feelunique


Artdeco Sunshine Glow Fluid е от лимитирана колекция доколкото знам. Не се намира навсякъде и даже се бях стресирала, че няма да мога да си го взема. Но успях, и то съвсем случайно и неочаквано. Невероятен продукт е, особено сега за лятото. С него си набавям тена, който не успях да хвана това лято. 

Rimmel Good To Glow го няма при нас. Поръчах си го от feelunique.com и си избрах най-тъмния от трите нюанса - 003 Soho Glow. Още не съм успяла да го пробвам, но на пръв поглед ми прилича на Benefit Girl Meets Pearl.


Сдобих се и с ружа Max Factor Creme Puff 15 Seductive Pink. Отначало ми се стори твърде светъл и непигментиран, но сега след като го поносих повечко даже ми се струва, че ще измести досегашния ми любимец Milani Luminoso. 

Откакто имам сенките на Lorac не съм си купувала други. Но отдавна исках кремообразните Maybelline Color Tatoo 70 Metallic Pomegranate и веднага се възползвах от намалението (бяха само 7 лв.!!!).


Любимата ми спирала Maybelline Lash Sensational също беше намалена на 9 лв. и си купих поредната. Откакто я пуснаха при нас, не съм ползвала друга. 

Рядко вече си купувам продукти от Essence, но този път си взех цели два. Сменили са четката си за пудра. Аз имах старата и бях доволна, затова си взех и новата, главно защото е в мини размер и е идеална за несесера с гримове в чантата. Тази е различна не само по цвят, но и по качество. Косъмчетата са копринено меки и нежни.


След като отново заредиха топ гел лака Essence The Gel Top Coat, нямаше как да не си го взема. Страшно добър е, но аз дори първата опаковка не ползвам кой знае колко заради Essie Good To Go. И все пак, само 5 лв, а е изпитано добър...

Освен декоративна козметика си взех и някои продукти за кожата и косата.


Намерих сашета с маските на Freeman. Не бях пробвала тази с минерали от Мъртво море, затова си взех именно нея. 

Mixa имат нови продукти, един от които е лосион за проблемна кожа. В процес на тестване съм, като засега ми допада. Само силния аромат ме дразни. 

Като бях тийнейджърка много харесвах стиковете против изпотяване на Lady Speed Stick, затова реших да си взема един. Заложих на гела, но не ми допада ужасно силния му аромат, който остава дори след баня...

Аз все се боря с косопада, който не иска да спре. Взех решение да пробвам малко по-натурален шампоан. Избрах си билковия Фитошампоан Полски хвощ за изтощена и капеща коса на Farmona Herbal Care, марка която не познавах досега. Ползвах го вече 3-4 пъти, прави косата ми мека и ухаеща на билки. Дано ми помогне с косопада.


Сега намаленията ще спрат, но пък марките ще заредят есенните колекции... То няма край.. 

8 коментара:

  1. Честити покупки! Тъкмо да се зарадвам, че Rimmel Good to Glow е вече и на нашия пазар и видях, че е от FU :D Все пак ще чакам отзиви за него и за ружа на Max Factor :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) ще има отзиви задължително, особено за ружа...

      Изтриване
  2. Let's Get Naked червилото го заглеждам отдавна,може и аз да го взема, ако все още някъде е намалено :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз отдавна му се чудих, но имах чувството че няма да ми отива, затова не си го купувах... но сега като беше намалено, се реших и да ти кажа, ми харесва :)

      Изтриване
  3. Не знам как ги превеждат тези етикети на български,пише в шампоана,че няма SLS,а втората съставка е именно тя. Препоръчвам ти за косопада няколко процедури с брингараж,бързо,евтино и суперрр ефикасно :) Честити покупки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за съвета... явно превеждат етикетите както им изнася и като има такива балами като мен дето не забелязват, за тях не е проблем.. не я знам тази процедура, но ще проуча, определено! :)

      Изтриване
  4. Страхотни покупки, Меги! Да си ги изпозлваш с удоволствие. А по отношение на косопада, знаеш, че и аз имам този проблем. Напоследък използвам шампоана на Здраве против косопад и съм доволна, може да опиташ :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за предложението, но съм го пробвала вече и не видях кой знае какъв резултат... :(

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...