петък, 21 август 2015 г.

Benefit Girl Meets Pearl - течен хайлайтър

Здравейте!

Един от малкото, ако не и единствения продукт на марката Benefit, който харесвам и използвам е течния хайлайтър Benefit Girl Meets Pearl. Той беше част от комплект с няколко от най-известните продукти на марката в мини размер. 


Girl meets Pearl liquid pearl for face е кремообразен хайлайтър, който е много деликатен и не чак толкова наситен. В началото именно заради това не ми хареса. На лицето ми нямаше желания ефект на сияние. Но после промених стратегията. Започнах да го смесвам с фдт-а си и така го нанасях на цялото лице. Както казах, самостоятелно нанесен над фдт по скулите не дава кой знае какъв блясък, но на цялото лице има прекрасен ефект. Буквално го озарява, без да изглежда прекалено лъщящо. Аз обичам много хайлайтъри, но не искам да изглеждам като диско топка все пак. 


Всъщност консистенцията не е течна, а по-скоро кремообразна. Много е мека, сякаш е леко силиконова. Разнася се много лесно и не остава на петна. Попива доста бързо в кожата. 

Има лек плодов аромат. 

Цветът е перлен много светло розов със ситни златни частици. 


Така на ръката изглежда доста бляскаво, но аз слагам количество колкото грахово зърно и го смесвам с фдт-а си, така че тогава ефекта е по-деликатен. 

Моята мини опаковка съдържа едва 7,5 мл, но ми е напълно достатъчна, понеже този продукт е икономичен. 

Моят съвет е да не отписвате продукти, които на пръв поглед на са ви удовлетворили. Винаги или почти винаги един продукт може да се ползва по много начини и за различи цели...

4 коментара:

  1. Изглежда страхотно на последната снимка! <3 А, ако нанесеш малко повече на скулите не стои ли по-наситен? :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За съжаление не стои наситен и не ми харесва резултата така от него...

      Изтриване
  2. Изглежда страхотно, Меги! Винаги подминавам Benefit и не знам защо все ги подценявам. Имам някои любими техни продукти, но съм се сблъсквала и със страшни разочарования. Нямам нужда от нов хайлайтър, но ще го погледна другия път като мина през Sephora :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз ги подминавам, защото не ги харесвам, поне от досегашния ми опит с продуктите на марката... но този много ми харесва много :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...