понеделник, 24 август 2015 г.

My Rimmel Kate Lipstick Collection



Здравейте!

Аз като почитател на червилата имам повече от едно на дадена марка. Така че съм си създала цяла колекция от Rimmel by Kate Moss Lipsticks. Те са матови, но кремообразни и супер комфортни за носене. Струват около 11-12 лв, но понякога ги пускат на промоция.






03


03 е едно от последните, които си взех наскоро. Ще го видите в поста с нови придобивки. Много му се чудих, защото имам прекалено много нюд червила. Обаче в това има кафеникав и даже леко морав нюанс, което го прави различно от досегашните ми. Мисля, че ще е идеално за есента. 

38


38 е от последната пролетна колекция на марката. При нас обаче не внесоха всички цветове, затова се наложи да си поръчам това от чужд сайт - feelunique.com. Разкошен прасковен нюд, който обожавам. Това са моите любими нюанси за червило. 


16


Класиката в жанра, или с други думи най-хваления и купуван нюанс от колекцията на Кейт Мос за Римел. Това е едно от най-хубавите розови червила, които имам. Притежавам го от години и все още го обичам както в началото. 


34


34 е неоново кукленско розово (Barbie pink). И то е от последните нюанси, които марката пусна. Хубаво е за лятото и е едно от малкото ярки червила, които все още нося. 


06


06 е ярко малиново червило, което почти не съм носила. Не че не ми харесва, просто рядко се сещам за него. 


110


Още един цвят, който рядко използвам. 110 е червеникаво-коралово червило, което установих че не отива на розовия подтон на кожата ми. Но пък съм го преполовила, явно преди все пак ми е допадало как ми стои. 


107 


107 е едно от най-любимите ми червила за есента и зимата. Тъмно вишнаво червено, което много добре се връзва със студените мрачни дни. Малко ми е трудно да го нанасям идеално, защото е по-сухо, затова първо очертавам устните си с молив и така проблема е решен. 


Много харесвам червилата на Rimmel и затова имам цели 7 от серията на Kate Moss. 

А вашият любим нюанс от червилата на Rimmel кой е?

6 коментара:

  1. 107 ми е фаворита от твоите. :) Иначе друго любимо ми е 09 - черните гилзи.
    Имах 03, но не ми стоеше особено добре и се разделихме. Бяла съм и ме прави болнава. С 16 така и не успях да се харесам, прекалено барбенски ми стои. Иначе ми допада много, както и това малиненото (06), но него не съм го виждала изобщо. И 110 ми мина през ръцете, но го подарих на приятелка. Много ярко ми идваше тогава. :D За капак притежавам No.20, което е най-барбенския цвят. :D Супер готина фуксия е.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имаме сходен вкус явно с теб :) само дето явно ни стоят по различен начин червилата и се харесваме с различни... :)

      Изтриване
  2. Красота :) от намаленията си купих 10, което е невероятно ярко червено, страшно много ми харесва.И точно се реших да си купя и 08, то взе че приключи промоцията, но засега ще се радвам на 10 <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Погледнах 10 в нета, много готино червено е :) на теб такива много ти отиват :)

      Изтриване
  3. Имам номер 34 и много си го обичам<3случайно попаднах на блога ти и вече чета всяка твоя публикация много си сладка<3
    Дени

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...