сряда, 19 август 2015 г.

What's in my travel makeup bag - summer edition

Здравейте!

Въпреки че като съм на море не нося грим, все пак за морските летни нощи си трябва малко за да се подчертае придобития тен. Споменах вече няколко пъти в постовете си, че продукта на лято 2015 за мен е хайлайтъра. Напоследък съм вкарала в редовна употреба всичките си налични хайлайтъри. Така че не се изненадвайте от количеството им на снимките. 


Несесера, в който слагам гримовете си когато пътувам, е от миналата година и е купен от магазин Stradivarius. 

Тази година реших, че няма да нося много продукти за устни за лятната ваканция. И без това използвам непрестанно почти единствено олиото за устни на Yves Saint Laurent. Но и на останалите три им дойде реда. Добре, че бях разумна и не помъкнах обичайната бройка. 

- L'Oreal 102 Scream and Shout Lipgloss
- Nyx Butter Gloss Eclair
- Revlon Colorburst Lacquer Balm - 105 Demure Reservee
- YSL Volupte Tint-in-Oil 5

Четки за грим почти не съм ползвала. Фон дьо тена, който ползвам сега предпочитам да го нанасям с пръсти, а прахообразни сенки не съм ползвала почти откакто е почнало лятото. Носех с мен четки за руж, коректор и хайлайтър. 


L'Oreal Infallible 24-h Matte е любимия ми фдт за лятото. Матов е, но стои много естествено. 

Молива за вежди на Catrice е единственият, който използвам от години. 

Maybelline Lash Sensational е спиралата на 2015-та за мен. Има интересна четка, която разресва миглите чудесно, а туша им придава дължина и обем. Страхотна спирала, препоръчвам!


Ето ги и любимите ми хайлайтъри - M.A.C Soft & Gentle, The Balm Mary Lou-Manizer и Golden Rose Mineral Terracota Powder 06 (бронзър+хайлайтър). И да не ви се вярва, ги ползвам всичките и то заедно. Просто обичам скулите и носа ми да са озарени с блясък. 

Това са само празхообразните ми хайлатъри обаче... 


Benefit Girl Meets Pearl смесвах с фдт-на си и така го нанасях на цялото лице. А по скулите, челото и носа слагах от чисто новия ми (най-вероятно вече преполовен от прекомерна употреба) течен бронзър Artdeco Sunshine Glow Fluid. И за десерт по бузите е ружа Milani Luminoso

Два коректора си бях взела за почивката - M.A.C Prolongwear за тъмните кръгове под очите и Catrice Camouflage за петънца по лицето. 

На няколко пъти все пак ми се случи да си сложа малко цвят на клепачите. Заложих на два джъмбо молива за очи - Rimmel Scandaleyes в 002 Bulletproof Beige и 011 Bluffing.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Няма да правя такъв пост с бяла козметика, защото голяма част от нея беше в мини опаковки и вече е изхабена. 

Радвах се на лятната почивка, но вече с нетърпение чакам есента. 

2 коментара:

  1. Доста добър подбор от неща. И пак се удивявам как изглежда твоят Soft&Gentle и колко различен е моят :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Не знам защо така, може само на снимките да ти се струва различен...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...