събота, 29 август 2015 г.

Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil - 5 Cherry my Cherie

Здравейте!

Трябва да ви кажа, че Yves Saint Laurent са направили революционен продукт за устни. Имайки предвид колекцията ми от червила, е трудно някое да ме изненада, особено пък така приятно. Вече знам кое ще ми отива, кое ще е комфортно, кое няма да ми хареса, но все пак го искам... Обаче за Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil - 5 Cherry my Cherie не бях никак подготвена. 


Трудно ми беше да си избера цвят, защото почти всичките които се предлагат тук изглеждат полупрозрачно на ръката. Но разгледах снимки в интернет, изгледах доста клипчета и прочетох сума ти ревюта из бюти блоговете. Така установих че искам 5 Cherry my Cherie. Сега след като вече знам какво представляват ги искам всичките...

Но нека започна от главното: 

Къде може да се намери - в Beauty Zone, Douglas,Sephora, както и всички магазини където се предлага марката.

Колко струва - мисля, че е около 60 лв.  (моето ми е подарък)


Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil е най-многофункционалния продукт за устни, който притежавам. На пръв поглед изглежда просто като полупрозрачен гланц за устни. Но ето какво всъщност е:

- олио, което подхранва устните и ги омекотява 
- цвят като на червило
- блясък като на гланц
- стейн, тоест оцветява трайно устните, дори когато по-голямата част от продукта е изчезнала

Това, че е олио съвсем не значи, че се разтича по устните. Именно заради консистенцията е толкова комфортно за носене. Много е меко, но не и хлъзгаво и лепкаво. Дори не се усеща на устните. 

Може би най-важното, което бих искала да споделя, е че цвета съвсем не е прозрачен както изглежда на ръката. Явно заради топлината на тялото цвета се мени. На моите собствени устни един път е бебешко розово, друг път е по-ярко розово, а понякога става наситено цикламено. Никога не знам как ще ми стои... но пък и трите варианта си ми харесват. 


Всъщност гланцовият ефект изчезва най-бързо. Но след него остава цвета и мекото усещане на устните. И това вече няма изчезване часове наред. Слагам го и знам, че ще стои чудесно. Олиото попива приятно в устните и ги подхранва идеално. Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil е наистина супер комфортно за носене.


Cherry my Cherie в буквален превод от английски и френски значи - "черешка, скъпа?". И наистина стейна кара устните ми да изглеждат точно като сочни черешки.

Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil има интересен апликатор, който вади достатъчно продукт за едно нанасяне. Усеща се и страхотен аромат.

Не знам какво виждат околните в този продукт, но винаги ми правят комплименти когато съм с Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil - 5 Cherry my Cherie.

Не ми остана друго освен да обявя, че Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil - 5 Cherry my Cherie за мен е продукт за устни номер 1 за 2015-та година. 

2 коментара:

  1. Толкова дълго време се въздържах, обаче това ревю пак ми възбуди интереса :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Иска ми се да те посъветвам да се въздържиш от покупката му, но ще излъжа ако кажа че не е разкошен <3

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...