събота, 5 декември 2015 г.

Празни опаковки № 8

Здравейте!

Не съм правила пост с празни опаковки от почти два месеца. Сега когато се събра материал, вече съм готова да ви покажа изхабените неща. 


  • Maybelline Lash Sensational Mascara
Обожавам тази спирала, защото покрива очакванията ми на 100%.  Разресва и подрежда миглите ми чудесно, като същевременно им придава така обичания от мен обем. 
  • La Roche-Posay Micellar Water
Тази мицеларна вода ми дава всичко, от което имам нужда вечер - да ми махне грима бързо, лесно и без много усилия. Толкова ми харесва, че гледам да не оставам без нея. 
  • Oriflame Elvie парфюм 
Имам този парфюм отдавна, но така и не ми омръзна. Изключително уютен ми е, затова много обичах да го ползвам през студените месеци. 

  • I love... Honey & Almond душ гел
Още един много уютен продукт, който изхабих с удоволствие. Единственият минус е, че ароматът му не се задържа на кожата ми. 
  • Avon Senses Moroccan Delights душ гел
Този аромат се превърна в мой любим от Ейвънските. Ще продължавам да си го купувам. 


  • Lilly Oil-Based Nail Polish Remover
Това е поредната опаковка от единствения лакочистител, който използвам. Премахва лака от ноктите бързо и лесно, като не ги изсушава. Страхотен!
  • Dove Youthful Vitality шампоан
Писах ревю за този шампоан преди време. И до последната капка от него мнението ми не се промени и все така го харесвам. Затова си купих още един от серията. 

  • Nivea Powder Touch Anti-Perspirant
Много пъти съм ползвала този стик против изпотяване и винаги когато не мога да реша кой да си купя, залагам на него. Мирише нежно и не прекалено силно, а и върши добра работа. 
  • Rexona Oxygen Fresh Anti-Perspirant
Трябваше ми мини стик против изпотяване за едно пътуване и си взех този на Rexona. Малката опаковка е идеална за чантата. 
  • Clinique Take The Day off makeup remover
Този двуфазен лосион за премахване на очен грим е най-добрия, който някога съм ползвала. Супер много ми хареса. Маха грима от очите за секунди, без да се налага много търкане. 


  • Klorane Floral Eye Makeup Remover
Още един лосион за премахване на грим от очите. Този не ми хареса чак толкова много. Има доста силен флорален аромат и леко ми дразни на очите. Иначе маха грима що годе добре. 
  • Clinique Moisture Surge Gel-Creme
Тази мини опаковка всъщност ми стигна за доста време. Кремчето е леко, но подхранващо. Попива бързо и не омазнява кожата ми. Бих го купила в пълен размер. 
  • Himalaya Intensive Moisturizing Cocoa Butter Lip Balm
Имам този балсам за устни от доста време, но чак наскоро го преоткрих и заобичах толкова. Това се случи когато устните ми бяха в ужасно състояние и нищо не можеше да ми помогне. Това разкошно миришещо балсамче действа светкавично бързо. Подхранва и омекотява устните, като ефекта е траен. Определено ще го купя пак. 

Е, това беше от мен за днес. До скоро!

4 коментара:

  1. Този душгел на Avon за мен бе любим "зимен" аромат миналата година, сега (ако имам възможност да се срещна с някой консултант) с голямо удоволствие бих го повторила :)

    ОтговорИзтриване
  2. И моето балсамче на Хималая скоро ще свърши. Очертава се да е любимият ми стик-балсам :)Кремчето на Клиник преди време хич не ме беше впечатлило, а сега много го харесвам :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...