петък, 4 март 2016 г.

Pastel Pinks

Здравейте!

С настъпването на пролетта винаги започвам да нося пастелни цветове и то предимно "blush rose". А тази година имам и вдъхновение - една чанта от Calliope. Реших да събера любимите си пастелно розови неща на едно място и да ги покажа в пост. 


Любимият ми пастелно розов лак за нокти е Essie Romper Room. Всъщност обичам да го нося през цялата година, но най-вече пролетта. Той е млечно розов, подобен на Fiji, но с повече розово отколкото бяло в него. 


Кремообразните сенки Maybelline Color Tatoo Creme de Rose са телесни на цвят, но имат розов подтон. Нося ги или самостоятелно за изравняване на тена на клепачите ми или пък като основа за други сенки. 


Двата ми любими пастелно розови ружа са Catrice 100 Rose Couture и M.A.C Rosy Outlook

Този на Catrice е едва забележим на кожата - телесен с лек розов ефект. Изключително деликатен и елегантен е.

Този на M.A.C пък е светло бебешко розов и е супер кукленски. Той хем е нежен, хем придава свеж вид на бузите ми. 

В категорията с продукти за устни имам цели три любимеца. Червилото Revlon Colorburst Lacquer Balm в цвят 105 Demure Reservee имам отдавна, но го обичам също толкова колкото и първия път когато бях с него. То ми е може би най-любимото нюд червило с розов подтон. 


L'Oreal Paris Matte Lipstick Naomi's Pink присъства в поста с любимите ми продукти за 2015-та ненапразно. Светло бебешко розово червило е, но не е от онези млечно розови ярки червила, дето правят зъбите жълти. Напротив, много е нежно и никак ярко. Матово е, но е комфортно на устните, дори и малко да ги изсушава. За мен е едно от любимите ми червила на всички времена. 

Когато пък се изморя от матови червила, директно преминавам в другата крайност - гланцовете. Много обичам прозрачни гланцове, а още повече полупрозрачни с лек телесно розов цвят. Последното ми попълнение от H&M е наименувано много точно - Blush...




В очакване на пролетта...

8 коментара:

  1. Много харесвам подобни пастелни цветове. Чантата е много свежа и пролетна, наистина :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна е чантата и съвсем в крак с пастелната вълна тази пролет! Хареса ми много ружът на Catrice и ще му обърна внимание при следващо посещение в Lilly!

    www.smileystylelady.wordpress.com

    ОтговорИзтриване
  3. Много оригинален пост и доколкото те познавам, това наистина са твоите цветове <3

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...