понеделник, 11 април 2016 г.

Милион и една покупки

Здравейте!

Бързам да ви покажа козметичните ми придобивки за месеца, защото в момента в дрогерийните магазини има големи намаления и ви съветвам ако искате нещо от там, да побързате. Аз определено прекалих с количеството продукти, които си купих но пък съм толкова доволна от всичките, че грам не съжалявам. 

обеците са от H&M

Не знам дали си личи, но съм на оранжева вълна. Крак повлече ружа на Maybelline 100 Peach Pop в новите опаковки. Отваря се настрани, а самия руж е ярък и доста пигментиран. Взех си и прасковения руж 090 Mandy-rine на Catrice, защото беше намален, а и гледам че вече тази серия не я зареждат по стелажите, което е много жалко...

Намерих най-готиния ярък и неонов оранжев лак за нокти и той струва едва 2 лева! И преди съм казвала, че лаковете на Flormar са страхотно попадение и 479 Troll го доказва за пореден път - плътен, траен и лесен за нанасяне. 


Вече си имам и оранжев гланц - Golden Rose Color Sensation 113. Малко по-прозрачен е отколкото ми се иска, но и така ми допада. Обожавам гланцовете от тази серия.  

Видях нова серия хидратиращи червила на Rimmel и си взех оранжевото 600 Spin all Spring. Като оцветен балсам за устни е и наистина е хидратиращо. 

Имах нужда от мицеларна вода и както винаги заложих на изпитаното - La Roche-Posay


За справяне с непокорната ми коса заложих на натуралната марка Apivita и шампоана им за мазни корени и сухи краища с коприва и мед. Тепърва събирам впечатления от него.

Исках да си взема и крем за подхранване на краищата на косата и погледа ми се спря върху L'Oreal Elseve Total Repair CICA-Creme. Засега много ми допада. 

В аптеки Медея този месец всички продукти на L'Oreal и Maybelline са намалени с 40% (благодаря, Снежи). 

Взех си страхотния фдт L'Oreal Infallible 24H-Matte, като се надявам този път да не прецака кожата ми. Също така си избрах два нюанса от моливите червила Maybelline Color drama, които отнесоха много хвалби. Имам 140 Minimalistic и 420 In with coral


Но освен това намаление, има и други промоции - като например две малки термални води на Avene за една. 

И пак от аптека Медея си взех комплект за пътуване с няколко мини неща на Nuxe Bio Beaute. Има крем за лице, ексфолиант за лице, крем за ръце, мицеларна вода и лосион за тяло. 

Maybelline пуснаха нова очна линия в интересна опаковка и малко по-дебел писец като на маркер. С Master Precise Curly се работи много по-лесно отколкото очаквах.


Учудващо, но нямах лак подходящ за френски маникюр, който да кара ноктите да изглеждат "чисти". затова си взех Golden Rose Ice Chic 05. Разкошен е!

Новите заздравители с цвят на Essence са си всъщност много добре пигментирани лакове за нокти и прасковения 02 I care for you е готин пролетен цвят. 

Бях си казала, че ще си взема новия коректор на Bourjois когато го намалят и вече съм горд притежател на Radiance Reveal 01 Ivory. Хидратиращ е и наистина озаряващ. 


Направих поръчка от enzo.bg заради две неща - новата спирала на L'Oreal False Lash Wings Sculpt, която е удивително добра и парфюма, който никъде другаде не мога вече да намеря - Niomi Campbell Cat Deluxe. Поръчах си от любопитство Maybelline Color Elixir 720 Nude Illusion. Много прилича на същия тип течно червило на L'Oreal. 


Голяма изненада беше за мен да видя Maybelline Vivid Matte Liquid червилата тук. Единственият цвят, който ми хареса беше 05 Nude Flush. Обичам да нанасям малко от него и да го разнеса с пръсти на устните си. Оставя много приятен матов стейн.

несесера на точки е от Джъмбо



Гланцът Golden Rose Ultimate Color 06 ми беше силно препоръчан от Кристин и си го нося когато съм в розово настроение. 
И за десерт нещо любопитно, което още не съм пробвала - козметична гъба за лице Konjac


Ами това беше! Мисля да постя откъм нови покупки...

*Не съм сложила цените, но ако нещо конкретно ви интересува, питайте ме, аз ще проверя и ще ви кажа*

6 коментара:

  1. Супер покупки,браво!

    ОтговорИзтриване
  2. И аз се възползвах от намалението в Медея и си взех този ФДТ, базата за грим от същата серия и една пудра - True match...Май няма да са само тези....Промоции....!!! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми харесва как всеки път си купуваш продукти в определен цвят :) виждам сред придобивките няколко неща, които и аз искам, така че ще чакам ревюта :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ани, получава се случайно или просто защото съм на определена цветова вълна :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...