събота, 16 април 2016 г.

Flormar 479 Troll

Здравейте!

Не помня откога не съм писала в блога за лак за нокти. Не бях си купувала лак на Flormar от обикновената им серия от много време, но неоново оранжевия Flormar 479 Troll ми привлече вниманието. Покрай любимците ми на Essie и Rimmel съвсем бях зарязала предишния ми фаворит  Flormar. Лаковете им са супер изгодни - струват едва около 2-3 лева, имат голямо разнообразие от цветове, покривни са и трайни (на моите нокти). 

С настъпването на топлите слънчеви дни много ми се приноси оранжево и точно тогава видях Flormar 479 Troll. Грабнах го без да се замисля и веднага се лакирах с него. Той е от тези лакове, които те карат да си гледаш ноктите постоянно и да им се радваш. 



На снимките цвета не излиза така ярък и наситен както наживо, но така и не успях да хвана истинския нюанс. 

Четката е стандартна, но на мен ми е удобна. 

Консистенцията също е съвсем нормална, не прекалено течна или гъста. 

Аз винаги нанасям два слоя от лака. 


За постигане на по-голяма трайност винаги нанасям от гел топ лака на Essence, който между другото много помага за бързото съхнене. 


Това ще е моят лак на пролет/лято 2016, а вашият кой е?

4 коментара:

  1. Здравей, Меги!

    Аз пък съм на пастелна вълна тази пролет...и съм се запасила с млечно лилаво (Flormar 484 Refined Orchid), прасковено оранжево (Flormar Jelly Look JL02 Salmon pink) и може би най-любимия ми цвят млечно сино-зелено, мисля че Rimmel 60 seconds имат такъв цвят :)

    Весела пролет!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! :) И аз имам Flormar Refined Orchid и даже в момента съм с него :) Аз също обожавам пастелните цветове и то най-вече през пролетта :)

      Изтриване
  2. Здравей! Също като теб още с виждането го грабнах, нищо, че беше средата на зимата .. само изчаках да се стопли и веднага си го сложих, доволна съм както от него, така и повече от 80% от лаковете на марката. Страхотен избор за пролетен и летен лак е ! :) Със сигурност на мен той ми е един от фаворитите за това лято, както и още един на марката ( Flormar 377 Red Coral .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! И аз съм доволна от лаковете на Flormar, досега май съм имала едва едно разочарование. Ще погледна този, за който споменаваш :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...