сряда, 1 юни 2016 г.

Любими продукти - Май

Здравейте!

Време е за месечните ми любимци. Повечето са от дрогерийния клас, но има и едно две от по-високия клас за разнообразие. Винаги ползвам това, което ми харесва, без значение от цената. 


Доста дълго време съм се заблуждавала, че молива за вежди на Catrice е най-добрия за мен. Докато не открих Essence Lights of Orient в по-тъмния цвят. Така добре ми пасна и се сля с моя естествен цвят на веждите, че си купих цели три бройки. Освен това е супер траен и мек, без да излиза от контура на веждите ми.

Пак от същата серия е и любимия ми бронзър в последно време. Имам го и в двата варианта, но сякаш по-светлия (01 Sunkissed Beauty) ми допада засега малко повече. Предполагам, че през лятото ще ползвам повече по-тъмния. Матов е, много мек и се разнася лесно. Придава прекрасен загар на лицето ми. Единствено ме е яд, че хайлайтъра в средата е бил само на горния слой. Под него си е бронзъра...


И ружа на месеца пак е от Essence. И той е матов, прасковен на цвят. Придава много нежна руменина на бузите ми. Цветът е 10 peach me up!.

Лакът за нокти, който най-много ме впечатли през май е Virgin Snow на Essie. Това е един от най-уникалните цветове лакове, които съм имала. Мени си цвета на различна светлина - един път е люляков, друг път син...


Benefit PoreFessional е база за лице която преди не харесвах особено, обаче напоследък така добре се справя със запълването на порите по лицето ми, че не мога да спра да я ползвам.

Както всеки друг, и този месец използвах различни червила и естествено имам доста любимци. Когато Clinique пуснаха Pop Lip Colour&Primer серията в България някак успях да се въздържа да си взема, но наскоро все пак се сдобих с 04 Nude Pop. Цветът е бежово-розов нюд, а консистенцията е много мека и приятна. Има добра покривност и дава плътен цвят.


Едва преди броени дни Golden Rose също пуснаха две нови серии червила - матови и хидратиращи. От матовите не съм доволна изобщо, обаче от кремообразните съм възхитена. Вече даже имам няколко от тях (едва 5 и нещо струват), но най-любимо ми е номер 10. Цветът е светло коралов, изключително подходящ за всеки грим. Покривността е лека до средна, консистенцията е много кремообразна и мека. Струва ми се, че наистина хидратира устните.


Rimmel Oh My Gloss в цвят Just Peachy издирвах дълго и накрая го намерих в Добрич. Глоса е в млечно прасковено-коралов цвят и е страхотен за лятото. Траен e и не ми образува онази досадна бяла линия след известно време.

Последно в категорията червила е Shy Girl на M.A.C. Това е първото червило на марката, което исках да си взема, но по незнайни причини все си мислех че няма да ми отива и няма да покрие представите ми. Най-накрая се реших да си го купя и го обожавам. Прасковен нюд е, с малки блестящи частици, които обаче не си личат кой знае колко. Това е от онези червила, които мога да нося всеки ден без да ми омръзне.


За малко да забравя още един любимец за месеца - новата очна линия на Maybelline - Master Precise Curly. Има твърд писец, който е супер прецизен и на мен ми е изключително лесен за употреба. Почти всеки ден си слагах от тази очна линия на горния клепач в основата на миглите, за да ги подчертая. Не се размазва и е наситено черна.



Пожелавам ви лека нощ!

5 коментара:

  1. Е, сега след този пост искам Virgin Snow :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Първо Kathleen Lights го похвали и като никога тръгнах да търся лак на Essie, но тези, които открих по щандовете - всичките се бяха "разделили" на цвят и над него част олио с керемиден цвят и се отказах да си го купя :/ но цветът е страхотен, признавам. :)

      Изтриване
    2. @Мърфи - на теб много би ти харесал според мен :)
      @Ани - и аз трудно си намерих бройка, която да изглежда добре, но си заслужаваше търсенето, определено :)

      Изтриване
  2. Аз пък всички червила хахаха Лоша Меги ;)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...