понеделник, 17 ноември 2014 г.

Empties November 2014

Добро утро!

Започвам седмицата с пост с празни опаковки. Вече се посъбраха доста и ако поизчакам още малко, поста ще е километричен. Нямам какво повече да добавя, директно пристъпвам към същината на темата.
 
Започвам с четири душ гела.
 
 
Следствието от пристрастеността ми към душ геловете на Dove са две празни опаковки от тях. Вече съм използвала почти всеки аромат от серията и няма такъв, който да не ми хареса. Обилна пяна, аромат, който радва сетивата ми дълго време, просто са страхотни!
 
Преди бях обсебена и от душ геловете на Balea, но страстите най-накрая се успокоиха. Голяма заслуга за това има душ гела с маракуя, чийто остър и кисел аромат не ми хареса.
 
Avon Senses е серия, която харесвам. Да, не е кой знае какво, но пък имат приятни аромати, като например този с акай. Продължавам да ги купувам.
 
Следват празни опаковки за тяло и коса.
 

Най-накрая и аз пробвах мицеларната вода на Avene. Хареса ми, но не чак толкова че да я ползвам пак, защото имам по-любими от нея. Въпреки това с удоволствие бих пробвала обновената й формула.
 
Какъв пост с празни опаковки ще е ако няма поне един дезодорант. Необходимост си е, макар и да не ми е приятно да изпозвам такива вредни продукти. Този на Garnier е добър, допада ми, купувала съм го много пъти вече.
 
Гелът за измиване на лице за суха кожа на Nuxe имам отдавна, когато го получих като подрък в комплект. Отне ми много време да го изхабя, защото е в мини опаковка и го разнасях с мен само при пътувания. Въпреки, че моята кожа не е суха, това гелче много ми хареса и съжалявам много че свърши. Може да си го взема в голяма опаковка, ако все още се предлага. Мисля, че сега за зимата ще е подходящо.
 
Поредната празна опаковка от шампоаните Здраве против пърхот. Този беше с хинин, уж против косопад. Аз подобен ефект не видях, имах си есенен косопад, който не се повлия от този шампоан по никакъв начин. Мисля да преустановя за малко изполването на тази серия, защото косата ми взе много да свиква.
 
Последната порция е съставена от декоративна козметика.

 
Един от най-добрите за мен коректори, Nyx HD Concealer, свърши изненадващо бързо. Но предполагам е нормално, защото го използвах постоянно. Имам  ревю за него, което може да погледнете тук. Определено ще си го купя отново.
 
Изхабих два любими фон дьо тена - L´Oreal Lumi Magique (ревю тук) и Rimmel Match Perfection (ревю тук). И двата ги харесвам наистина много и ги смятам за едни от най-добрите, които съм имала.
 
Две спирали - една, което купувам постоянно и втора, която се опитах, но така и не харесах. Essence I <3 Extreme в черната опаковка е спиралата, която може би най-много съм купувала и продължавам да го правя. Прави миглите ми толкова обемни, че все ме питат дали не нося изкуствени.
 
От друга страна, Avene Couvrance пък седи толкова естествено, че все едно не съм слагала спирала. А аз обичам спиралата да си личи, искам миглите ми да имат наситен цвят и обем.
 
Последен е един продукт, който много не се забелязва на снимката, защото е молив и е подострен до края. Моливът за вежди на Catrice, който обожавам и откакто съм го открила, не използвам друг. За мен е must have!
 
Ох, тези постове се пишат толкова лесно и бързо, а облекчението след тях е невероятно, защото си освобождавам място за нови празни опаковки.
 
Пожелавам ви успешна нова седмица!
 

12 коментара:

  1. И аз съм събрала празни опаковки, поне за 3 публикации и мисля, че е време да си ги поразчистя :)

    ОтговорИзтриване
  2. Коректорът на NYX и фдт L'Oreal ме заинтригуваха. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Мога само да те адмирирам за двата празни фдт-и, които си приключила :) при мен траят по цяла вечност :)

    ОтговорИзтриване
  4. Загледала съм се по спиралата на есенс, но се притеснявам че на втория или третия слой ще ми слепи миглите. При теб така ли е? Благодаря и лека вечер :)

    ОтговорИзтриване
  5. Обясни ми как свършваш коректори и фдт-ни, защото при мен издържат супер много време :)) Страхотен пост отново ;) <333

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обяснявам : трудно е!!! хахахаха, и двата фдт-на ги имам отдавна, а коректора го ползвах всеки ден, затова свърши толкова бързо.

      Изтриване
  6. Много любими постове.И аз не мога да свърша фон дьо тен-те, а дезодорантът ми е от любимите :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не можем да ги свършим защото ползваме все различни, поне аз :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...