сряда, 5 ноември 2014 г.

Sally Hansen Insta-Dri Top Coat

Здравейте!

Замислих се за кои от любимите си продукти не съм правила ревю и веднага се сетих за топ лака на Sally Hansen Insta-Dri. Купих си този лак по препоръка на Кристин, за което й благодаря сърдечно. Аз не съм момиче на топ лака, казвам го съвсем искрено. Нито един, който съм пробвала досега, не ме впечатли особено и за мен нямаше разлика дали ще сложа топ лак или не. Но това се промени. По време на една среща с Кристин, когато лака й изглеждаше страхотно и най-вече имаше невероятен блясък, тя ми каза че това сигурно се дължи на топ лака. Още тогава се уговорихме да отидем до Сефора да си го купим и двете, защото нейния беше на привършване.
 
 
Цената му е около 17-18лв., а количеството е 13,3 мл. Шишенцето му е червено, но самия лак е безцветен. Четката е стандартна, нито тънка, нито дебела.

 
Имам го от два месеца и го използвам постоянно а почти не е мръднал, което ме навежда на мисълта, че е доста икономичен.
 
От задната страна на шишенцето си има указания как да се ползва. Препоръчва се да се нанесе 2 минути след като сме нанесли главния лак на ноктите. Но аз не се съобразявам с това, а го слагам когато преценя.


Този лак има едно качество, което за мен е също толкова важно колкото и бързото съхнене, и това е блясъка. Страхотен мокър ефект, с който ноктите ми изглеждат почти като изкуствени, в добрия смисъл на думата.
 
Другото му любимо за мен качество, е че удължава значително трайността на маникюра ми. Дори лаковете ми на O.P.I издържат 4 дни без грам поражения, което без лака е невъзможно, защото се белят на цели парчета още на втория ден. Sally Hansen Insta-Dri Top Coat така ми запечатва лака на ноктите, че той не мърда с дни.

 
И да не пропусна и главната идея на лака - бързото съхнене, буквално за минута, две. Казвала съм го и друг път, нямам нерви да чакам лака да съхне. Случвало ми се е да се лакирам, да си разваля лака понеже не е изсъхнал, да се ядосам и да го махна. Sally Hansen Insta-Dri Top Coat ми е пръв помощник в лакирането. Той е последната и най-важна стъпка. Трябва да си призная, че лаковете на Essie са ме разглезили доста, защото те съхнат на моите нокти супер бързо и в момента, в който сложа лак на друга марка, се налага да чакам ли чакам... Най-пресния пример е лак на Revlon с гел ефект, който е доста гъст и следователно съхне бавно. Мислех, че е готов и го развалих. Бях решила да не слагам топ лак над него, за да видя как ще е самостоятелно. Но в крайна сметка предпочетох да оправя положението  с топ лака на Sally Hansen. И стана чудо, той така заглади ноктите, че не си личеше грам че 5 от тях бяха съсипани.

*Забравих да спомена един малък недостатък - понякога (не винаги) лака се напуква. Все още не съм установила защо се случва от време на време...
 
Безспорно за мен това е най-добрия топ лак. Купих си го заради блясъка, а той имал още милион добри качества. Удар в десятката!!!!
 

19 коментара:

  1. Уишлистът за България растееее ли расте. Дано и в двора да поникне някое дърво, което ражда пари, че положението изглежда безнадеждно хахаха Супер ревю!

    ОтговорИзтриване
  2. Отговори
    1. Даа, мислех си да го напиша, ама като само съм чела за него и не съм го имала, няма как да знам със сигурност...

      Изтриване
    2. Аз ще измоля сестрата за мнение за този, ама като знам кога ще стане.. Най-добре да си го купя и да кажа аз :ддд

      Изтриване
    3. Ами да ти го даде да го пробваш, задължително!!

      Изтриване
  3. Хубаво ревю и за мен много полезно.

    ОтговорИзтриване
  4. Много добро ревю! Аз ползвам бързосъхнещия топ на ГР и съм много доволна от него, но ще погледна и този, като си дойда в България :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерсиии :) и аз го имам този на ГР и не е лош, ама този на SH го превъзхожда в пъти...

      Изтриване
  5. И аз съм в търсене на подобен продукт, защото спрях за малко с shellack-a и ще разчитам на собствените си сили :) благодаря за ревюто.

    ОтговорИзтриване
  6. Препоръчвам и Essie good to go. Повече ми харесва от Insta-dri. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Аз използвам Seche Vite и много харесвам стъкления му блясък, но и топа на Sally Hansen звучи добър. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Аз исках да си купя този, а обърках продуктите и си взех капките за съхнене на същата марка. Пълен провал, въобще не помагат за по-бързото съхнене на лака, дори си направих експеримент - на едната ръка с капки, на другата без - познай коя се омаза повече -.-

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ужас :( много жалко, защото нещата им не са никак евтини...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...