неделя, 2 август 2015 г.

Празни опаковки № 5

Здравейте!

Дойде време за празни опаковки.


Изхабих отново опаковка от любимата ми маска за лице Avon Planet Spa с глина расул. Пробвала съм много подобни продукти, но тази маска действа на кожата ми невероятно, затова продължавам да си я купувам. 

Дезодорантът на Dove със златната капачка ухае невероятно, а и е ефективен, затова ми беше много любим. 

За шампоана All Nature за обем бях споменавала в един от постовете си. Не бих казала, че е невероятен, но пък успяваше да придаде обем на косата ми, а и оформяше прекрасни къдрици. 


Шампоанът Le Petit Marseillais с екстракт от бяла глина ми беше много любим. Почистваше косата ми идеално и то за цели три дни. 

Още нещо, което купувам и изхабявам редовно е душ гела на Palmolive с маслина. Обожавам кремообразната му и ароматна консистенция. 

Много ми се искаше да пробвам маските за коса на Alverde. Добре че си взех мини опаковка от тази с хибискус, защото не я харесах. Изхабих я по време на пътувания. За съжаление нищо не направи за косата ми, а и мирише ужасно натрапчиво. Голямо разочарование. 

Рол-она против изпотяване на Nivea имах доста отдавна. Бях останала с убеждението, че този тип продукти не ми действат, но не било така. 

Мицеларната вода на La Roche-Posay редовно присъства в моите постове с празни опаковки. 

Още една маска за коса, този път обаче действаща страхотно на косата ми - с франджипани и лимонена трева на Avon. Ухае страхотно, прави косата ми мека и подхранена. Спомага и за лесното разресване. 

Bioderma Pore Refiner не сви порите на лицето ми, но го правеше матово и спомагаше за по-малкото лъщене на кожата ми през деня. 


Изхабих и две спирали - Essence Lash Princess и Maybelline Lash Sensational. Първата не е лоша, но не успя да ме спечели, а втората е откритието ми на годината. Страхотна е и я купувам вече за трети път. 

За съжаление крема ми за очи Vichy Idealia свърши. Половин година ми беше много приятно да го ползвам. Отрази се чудесно на зоната под очите ми. 

По принцип не показвам изхабени мостри и тестери, но този път имам три парфюмчета. Valentina на Valentino ми е абсолютен любимец и го имам в пълен размер. Estee Lauder Private Collection Tuberose Gardenia много ми хареса, бих си го купила, както и който и да е парфюм на марката, всичките са мой тип. Tommy Girl Eau de Prep не беше зле, но пък не е нещо кой знае колко запомнящо се... 

Приключих с тази порция празни опаковки и веднага започвам да си събирам нова :))))

7 коментара:

  1. Чудя се от доста време на шампоанът Le Petit Marseillais с глина, но след твоя коментар, ще го пробвам задължително :)

    ОтговорИзтриване
  2. И аз се чудя за този шампоан на Le Petit Marseillais, не ти е пресушавал косата, така ли? Моята напоследък много лесно се пресушава и в резултат се омазнява супер бързо и е голям ужас поддържката й :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не ми я пресуши, просто я държеше чиста по-дълго време от обикновено :)

      Изтриване
  3. И аз съм доволна от шампоана на Le petit marseillais! Почиства ми косата чудесно и е чиста цели 3 дни! Спиралата Lash sensational е уникална. С майка ми я ползваме и ползваме вече втора опаковка..:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И при мен шампоана действа супер почистващо :) Спиралата ми е любимец, но да ти кажа намерих една на L'Oreal която е още по-добра. Ама за съжаление я няма по магазините...

      Изтриване
  4. И аз съм доволна от шампоана на Le petit marseillais! Почиства ми косата чудесно и е чиста цели 3 дни! Спиралата Lash sensational е уникална. С майка ми я ползваме и ползваме вече втора опаковка..:)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...