вторник, 12 март 2013 г.

Любимото ми червило

Здравейте!


Много пъти съм споделяла, че любимият ми продукт от всички гримове, е червилото. Имам наистина много, но не експериментирам чак толкова с цветове-колекцията ми се състои предимно от розови,прасковени и нюд нюанси. Наскоро обаче гледах видео на една от бюти блогърките, които следя и веднага реших да пробвам грима, с който беше. А той се състоеше от сиви сенки и червило в цвят слива. Никога не бях пробвала такъв цвят, но го избрах сравнително лесно.

Червилото, което си купих, е на марката Catrice и името му е 170 Play The Plum;


Много съм доволна от избора си - първо, уцелих цвета, който исках, и второ, консистенцията е супер нежна и кремообразна. Трудно ми беше в началото да го сложа както трябва, защото цветът е много наситен. Но, успях!

Никога не съм си представяла, че бих могла да си сложа такъв цвят на устните, но сега не мога без него. Всъщност има разлика между цвета в опаковката и този, който остава на устните;


Така изглежда доста тъмно и малко стряскащо, но нанесено на усните (в случая на ръката ми), изглежда така;


И хубавото е, че ти дава избор-може да се нанесе съвсем леко и да е много приятен цвета, но може и да се наслагва и тогава става доста по-драматичен.

Според мен, съчетано с правилната комбинация от дрехи/обувки/аксесоари, това червило стои много елегантно. Не знам дали би отивало на всеки тип кожа, но моята е светла и все пак стои добре.

Наистина съм много приятно изненадана от това червило и си го нося с удоволствие вече 2 месеца. Смятам, че този цвят е идеален за зимата и есента.

Имам още едно подобно (почти идентично) червило от новата серия на Avon, както и течно червило от Golden Rose, но честно казано това си ми е най-любимо засега.


Пожелавам ви един чудесен ден!

4 коментара:

  1. Прекрасно червило наистина! Цветът е уникален и много елегантен! :)) Перфектен е за по-студените месеци!

    Андреа
    http://www.rosychicc.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Как изглежда на устните? Става ли за ежедневно ползване или е по скоро вечерен цвят?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз си го ползвам през деня, но си е доста наситено и тъмно...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...