петък, 29 март 2013 г.

Какво носих през седмицата

Здравейте!

Днес съм в настроение за писане, а и имам свободно време (болна в леглото) и затова реших да ви подосаждам с още една публикация. А тя представлява сбор от нещата, които носих през последните няколко дни. Те, с изключение на един продукт, са все отдавна купени и преоткрити наскоро любимци. Ето за кои говоря:



Този път не са само гримове, а и едни обеци. Те са в стил " J. Lo" или поне аз като видя такива, все за нея се сещам. Винаги имам по едни такива. Когато ги поизнося, задължително си купувам нови. Тези са от New Yorker и много ги харесвам. По мое мнение отиват на почти всичко.

Фон дьо тенът, който ползвах тези дни, е стария ми добре познат Match Perfection на Rimmel в цвят 200 Soft Beige. Много го харесвам, стои супер естествено и озарява понякога заспалия ми вид. Заедно с него, ползвах и коректора на Radiant. Слагам го с четка, която си няма име и номер и не помня от къде съм взела. 

След фон дьо тена и коректора слагам пудра, за да ги фиксирам. Тази, която си бях набелязала през тази седмица, е на Catherine Arley Silky Touch. Купих я преди време от едно квартално магазинче, но мисля че се предлагаше само в един нюанс.



Самата пудра обаче е разделена на 2 цвята - един по-светъл и един малко по-тъмен. Разликата между двата не е голяма. Аз лично ги смесвам. Трябва да се отбележи, че има и малки блестящи частички, не е матова. И има миризма малко по-силна от обичайното за такъв продукт. Но на мен не ми пречи.

Понеже не бях в най-добрата си форма, но не исках да позволя това да си личи, реших да използвам светли сенки, които да накарат погледа ми да изглежда озарен и свеж. Имам едни много подходящи сенки за целта - тези на Ruby Rose 4 - Colour Eyeshadow. 




Всеки един от цветовете ми харесва, но най-много ползвам втория цвят горе, който е светло прасковен, и за сгъвката на окото втория долу, който е по-тъмно кафяв в сравнение с този до него. Тези сенки могат да скрият в джоба си доста от скъпите си събратя. 

Червилото на седмицата за мен беше на Revlon от серията Colorburst в нюанс 070 Soft Nude. 



Както името подсказва, цветът е нюд, но не в розовата гама, а по-скоро в бежовата. На някои може да им се стори по-сухо, но дори и така, съвсем спокойно може да се носи с балсам за устни под него. Забелязала съм обаче, че не е много трайно...

И последно, моливът, за който забравих, но после се сетих (по-добре късно отколкото никога):


Това е черен молив за очи на марката Essence и се казва I ♥ Rock. Нов ми е, купих си го по-миналата седмица и от тогава го ползвам постоянно. Все не можех да си намеря молив за долната водна линия на окото, който да не ми дере, дразни, да не се размазва и накрая успях. Ползвам го и вместо очна линия.


Това са моите седмични любимци, а вашите кои са? Ще ми бъде много интересно да ги споделите с мен...

Хубава петъчна вечер! ♥



http://www.jenite.net/2010/04/facebook-symbols.html
Сайтът на Една Жена


http://www.jenite.net/2010/04/facebook-symbols.html
Сайтът на Една Жен

7 коментара:

  1. Тази пудра я имам и е в няколко нюанса,но трудно се намира :) Явно имаме сходен вкус.Ти използваш ли други пудри и какви? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, много други съм ползвала.. най-новата, която сега тествам, е на Maybelline Fit me, ама нещо за момента не ме впечатлява... много харесвам на Aura пудрите, ама тази марка не я намирам вече почти никъде :( на теб коя ти е любимата пудра?

      Изтриване
    2. Тази пудра и аз съм я ползвала преди време и си спомням, че много ми харесваше. Сега дори ме подсети да я потърся отново.
      Тъкмо ще си купувам пудра и се чудя м/у Римел и Маск Фактор, но ако намеря тази ще я взема нея. :))

      Изтриване
    3. Аз пък никога не съм ползвала на Макс Фактор пудра... добри ли са?

      Изтриване
    4. Аз на Макс фактор имах пудра и бях доволна, но не бях уцелила моя цвят. В момента съм в търсене и аз на пудра и затова питам :) Настя, ти коя Римелска харесваш?

      Изтриване
    5. На Max Factor съм се насочила към Creme Puff,а на Rimmel към Stay Matte,не съм ги ползвала и двете, но чета много добри отзиви за тях. Много би ми било интересно да прочета сравнение м/у двете.
      Иначе на Rimmel в момента ползвам Clear Complexion, която пак е матираща, но не ми допада. Стои много брашнено и матира за около 2-3 часа, а моята кожа е смесена,не е чак толкова мазна. Освен това има един жълтав подтон...

      Изтриване
    6. Аз имам на Rimmel Stay Matte, ама е много брашняна... или просто не съм си взела правилния цвят, не знам, ползвам я, ама не ми е най-любима... а и бях убедена, че същата пудра в чужбина е 100 пъти по-качествена (понеже всички бюти блогърки я хвалят), и една колежка ми каза един ден супер случайно, че е имала такава от Испания, и сега има същата от България и двете нямат нищо общо... :(

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...