петък, 29 март 2013 г.

Моята колекция на Catrice

Здравейте!

Преди време бях обещала да показвам малко по малко моята колекция от гримове. Днес е ред на продуктите, които имам на Catrice. Всъщност имам доста неща от тази марка. Спомням си че когато я видях за пръв път в дрогерии Лили, много ми хареса. И досега не съм останала разочарована. Всичко, което имам на тази марка, си го ползвам с удоволствие. 

Сега ще ви покажа всичките си гримове от Catrice и ще кажа честното си мнение.


Имам няколко единични сенки за очи, фон дьо тен, пудра бронзант, 3 червила, 1 лак за нокти, 2 молива и хайлатър.


Ще започна със сенките, които имам. Ето ги и тях в по-близък план:


Притежавам 4 единични цвята сенки за очи от серията Absolute Eye Colour. Започвам от ляво на дясно. Първите са цвят 120 My souvenir from moon. И друг път съм споменавала, че много обичам интересните имена на гримовете. И това не прави изключение. Цветът по мое мнение е бронзово кафяв. На снимката изглежда малко по-различен, отколкото е. Изглежда тъмен, но на окото стои много като много мек и нежен цвят. Сивите сенки до тях носят името 270 Grey's Philosophy. За тях вече съм писала ето тук. До тях се виждат ярко оранжеви сенки 320 Dalai Drama. Абосютно съм съгласна с това, че са драматични. Бях си ги взела заради една оранжева блуза, но за съжаление не ми отиват. Затова ги ползвам рядко, и то за акцент на грима. И най- вдясно са любимите ми перлено розови сенки с име 110 Gilbert's Grapefruit. Много са нежни и понеже са светли, доста отварят окото. Нося ги често.

Под тях са 2 други единични цвята от серията Intensif Eye Wet & Dry Shadow. Цветът в ляво се казва 050 Lunch at Tiffany's и според мен е бронзово бежово-сиво. Не знам как се случи, но половината от тези сенки един ден просто се разпадна. До тях се намира 010 Black or White Swan и цветът е уникална смесица от черно със златно. И двата цвята на пръв поглед изглеждат по-наситени отколко са.

Освен сенките имам и фон дьо тен, пудра бронзант и хайлатър. Ето ги и тях:



За две от нещата се учудвам че съм купила - пудрата бронзант и фон дьо тенът. И двете не са моя цвят - фон дьо тенът е твърде тъмен (030 Honey), a бронзантът е оранжев. Но и двете неща си ги взех лятото, когато имах тен. Не съм ги ползвала от тогава, така че нямам пресни впечатления, но лятото ще им дам още един шанс и ще изразя по-обстойно мнение. Хайлатърът ми е сравнително нов и вече изразих впечатленията си ето тук.

Следващи в колекцията ми са 2 молива (единият за очи, другият за вежди) и лак за нокти.



Честно казано, освен този лак, имах и още един, но го подарих на приятелка, понеже имам още няколко в същия нюанс. А този, който запазих за себе си и който виждате на снимката, се казва 410 Pool Party At Night и е тъмно син. Миналата зима този цвят беше водещ в облеклото и аксесоарите ми, така че и този лак не е изключение. Хубав е, покривен, но не е много траен. Но на мен и без това ми омръзва да нося един цвят няколко дни, така че нетрайността не е проблем в моя случай. 

Моливът за вежди много си го харесвам, идеално ми пасва на цвета на веждите. Откакто го имам, само него ползвам. До него е черния каял молив, който имам отдавна и както си личи, съм ползвала доста. Много наситен е цветът му, но сякаш с времето поизсъхна и сега ми дере на очите, като го ползвам.

И на последно място по ред и на първо в сърцето ми, са червилата. Имам 3 от Catrice, като едното ми е абсолютен фаворит. 



За най-любимото ми червило съм написала цяла публикация и ако ви е интересно кое е то, можете да разберете ако кликнете тук. Другите две също много ми харесват. Едното е цвят нюд и се казва C01 Marie Antoinette. Много е подходящо за ежедневен грим, имитира естествения цвят на устните. А другото е искрящо оранжевo. Името му е 050 Princess Peach. За да добиете по-добра предства за истинските цветове на червилата, реших че е добре идея да ги видите на ръката ми:



Консистенцията на тези червила е страхотна, без да преувеличавам. Кремообразни са, без това да означава че се размазват прекалено на устните. Цветовете са наситени и по мои наблюдения отговарят на картинките под опаковката на червилото. Обожавам ги!!!

Както вече споменах, харесвам продуктите на Catrice. Предполагам, че скоро ще се сдобия с още неща, не че имам нужда де.  Не е скъпа марка, а е качествена. Жалко, че се предлага само в Lilly (може и на други места да я предлагат, но аз нямам такива наблюдения). 

Моля, който има други хубави продукти на тази марка, които нямам, да сподели с мен. Благодаря!

Пожелавам ви да останете сухи в този дъждовен ден! ♥

6 коментара:

  1. От всичко изброеното, кое за теб е абсолютния must have на Catrice? :)

    ОтговорИзтриване
  2. Имам фон дьо тените Photo finish и Infinite Matt. Първия ми е най-лщбимият фон дьо тен от всички досега :) И за двата съм писала в блога си :)

    От сенките съм ползвала само двойни и не ми харесаха- много слаба пигментация.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо, супер, сега ще прочета обстойно в блога ти за фон дьо тените... :)))

      Изтриване
  3. Всичките неща са много хубави! Цветовете на сенките и червилата определено са много мои... :))
    Поздрави,Настя

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...