събота, 23 март 2013 г.

Empties Part 1

Здравейте!

Посъбраха ми се разни неща, които съм използвала докрай и преди да ги изхвърля, реших да ви споделя мнението и оценката си за тях. Имам и доста други, на които им остава малко преди да ги изхабя, но за тях по-нататък.

Ето я и моята "empties" bag :

 

И така, продуктите, които съм изхабила, са следните : стик против изпотяване, мицеларна вода, шампоан, гел за измиване, душ гел, пудра за лице и спирала;



Стикът против изпотяване е Nivea Pure & Natural action Jasmine Scent - не е особено хубав, прекалено течна е консистенцията и не смятам, че върши добра работа. Но така и така го имах, ползвах го вечер след баня и преди лягане. За през деня не е достатъчно ефективен.

Оценка 3/10 (единствено защото харесвам жасмин). Бих ли го купила отново - НЕ.


Следва мицеларната вода за чувствителна кожа на Bioderma - чудесна е! Наистина маха грима страшно добре, но освен това влияе много добре на кожата (поне на моята). Откакто я ползвам, кожата на лицето ми е чиста и свежа.

Оценка 10/10. Не смятам, че човек би могъл да иска нещо повече от един почистващ продукт. Бих ли я купила отново - ДА (и даже вече го направих);

Шампоанът е Schwarzkopf Gliss Ultimate Volume - първата опаковка от този шампоан много ме впечатли, наистина изчистваше добре косата и придаваше обем. Но тъй като това ми е вече трета опаковка от него, ефектът вече не е същия. Има много силна миризма, която остава в косата поне ден.

Оценка 6/10. Бих ли го купила отново - засега НЕ.

Измиващият гел на Bilka - чудя се как досега съм живяла без него!!! Незнайно защо бях предубедена към тази марка. Но сега мисля да ползвам само този продукт и то за много дълго време. Ефектът се усеща още от първия път. Кожата на лицето става копринено мека, но същевременно не е суха и опъната. Много важна характеристика (поне за мен) е безупречното махане на грим - когато ме домързи да си махна грима, просто си измивам лицето с този гел и след това няма и следа от грим. Въпреки че на самата опаковка пише да се избягва зоната около очите, аз си затварям очите и за няколко секунди махам спиралата без проблем. 

Оценка 10/10. Бих ли го купила отново - ДА (купих си нов още преди стария да свърши);

Следва още един продукт от марка, към която бях предубедена - Balea. Дори не мога да изтъкна една причина, заради която да не съм си купувала досега продукт на Balea. Може би прекалено достъпните цени са карали лампичката в ума ми да светне (въпреки че знам, че цената не винаги определя качеството). Но след като бях чела много хубави неща за душ геловете и кремовете за тяло на тази марка, реших да действам. И така си взех (дори на промоция) душ гела с аромат на смокиня и шоколад. И го обожавам - и се пени супер добре, и миризмата е страхотна и дълготрайна, и не изсушава кожата ...

Оценка 10/10. Бих ли го купила отново - ДА (вече е в банята);

Спиралата за мигли е Flormar Pretty Lenghtening - отначало не ми се стори нищо особено. Обаче след време започнах да използвам само нея и така до края й. Вече наистина нищо не остана в нея. За много малко спирали казвам нещо наистина хубаво, но тази определено е в челната тройка. Дава не само дължина, както обещава името, но и обем и то без да слепва миглите.

Оценка 10/10. Бих ли я купила отново - ДА, с удоволствие, само да изхабя другите 5 спирали, които имам :)

И последният продукт е пудра за лице на Manhattan. Моята беше в нюанс 9 Chocolat. По-тъмна е отколкото на мен ми трябва, но пък и не прекалено. Покривността й е страхотна, не стои като брашно и матира добре. За съжаление накрая беше останало наистина малко количество и се разтроши.

Оценка 8/10. Бих ли я купила отново - може би, ако не намеря някоя по-добра.


Съвсем скоро ще ви покажа още такива публикации, така че stay tuned :))

До скоро! :)


8 коментара:

  1. За душ-гела на Балеа съм абсолютно съгласна! И на мен ми е абсолютен фаворит. Толкова сладко мирише... <3 И това, че евтина марка, определено не влияе на качеството на продуктите им. Е има и такива от които не съм особено доволна, но повечето са добри. Особено лосионите им за тяло.
    Наканила съм се на тази мицеларна вода от доста време, но ми се ще да си взема малка като твоята. За колко време стига приблизително? И другия ми въпрос е за измиващия лосион на Билка - дразни ли на очите. И аз чета само суперлативи по тази марка, но все не се наканвам да си взема нещо. И май току що ти ме обеди. :) Поздрави и хубав ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей!Моята мицеларна вода беше 100мл. мисля и ми стигна за около месец. Но то си зависи от много неща, например дали всеки ден се гримираш (защото аз да), а също и колко често би я ползвала... Но наистина ти я препоръчвам, в началото човек си казва "о,нищо особено не е", но след време забелязваш как кожата е в идеално състояние благодарение на тази вода.
      А за гела на Билка, също препоръчвам с 2 ръце. На моите очи не дразни изобщо, просто ги затварям добре, разтърквам малко от гела и спиралата се маха много лесно и бързо. А и цената му в Билла например е 2.80лв някъде, няма какво да му мислиш ...

      Изтриване
  2. Ами не се гримирам всеки ден, защото не винаги ми остава време сутрин, но и не мога да кажа, че рядко се гримирам. Видях и поста ти за промоцията на Биодерма. Излиза доста изгодно, ако я намеря направо нея ще взема. Благодаря ти! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За нищо, ще се радвам после да споделиш мнението си :)

      Изтриване
    2. Задължително! Между другото следя от доста време блога ти, но избягвам да пиша, защото това нещо с кодовете за спам проверка винаги ме е побърквало :))

      Изтриване
    3. о, да, много е дразнещо! Но за съжаление не знам дали може да се махне... но да знаеш, че все пак ще ми е много приятно да пишеш :)))

      Изтриване
  3. Още една полезна информация! Благодаря :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...