петък, 1 март 2013 г.

Моята колекция на Rimmel

Здравейте!

Реших да ви запозная с колекцията си от гримове малко по малко. Смятам, че най-добре ще е да го направя според марката им. Започвам с това, което имам на Rimmel. Може би от тази марка имам най-малко продукти, което ме изненада. Досега не бях се замисляла от кой бранд какво и колко имам. Но преглеждайки си гримовете, най-малобройни се оказаха тези на Rimmel.

И все пак, да ви ги представя - 


 Червилото е от колекцията на Кейт Мос за Rimmel. Имам само едно, но ми е достатъчно. Цветът му е розов (номер 16), но доста наситен и пигментиран. Малко по-искрящ е, но ако не се наслагва прекалено много, става и за през деня. Определено е цвят, който се откроява и забелязва. Не е сухо, но не е и прекалено кремообразно. Лесно се нанася и е издържливо.




Него ще ви го покажа отблизо, защото за разлика от другите продукти, неговият цвят не се вижда. Определено бих си го купила отново.

Розовият лак за нокти, който виждате, е номер 313 и името му е Cocktail Passion. Бих го описала като пастелно бонбонено розово. Уж е от серията Professional Finish, но не ми се струва хич професионален. Първо заради издържливостта му, и второ заради трайността му (вече е на конци). Нооо пък цветът е супер и четката е широка и удобна, особено за несръчни хора като мен... :) 

Следва коректорът от серията Wake me up. Моят е в цвят 030 Classic Beige. Консистенцията му е течна и приятна. Лесно се разнася, покрива тъмните кръгове и несъвършенства. Но не смятам, че е нещо кой знае какво. Не мисля да си го купя пак.

От същата серия имам и фон дьо тен в цвят 200 Soft Beige. Моето мнение е, че е доста добър. Взех си го на промоция за 12лв., мисля, и си заслужава цената. Не е кой знае колко покривен, но имайки предвид името му, той по-скоро е за освежаване вида на лицето, а не за покривност до неузнаваемост. Важно е да се отбележи, че е подходящ по-скоро за хора с нормална към суха кожа, защото е малко лъскав. Бих си го взела, ако е пак на промоция.

Другият фон дьо тен, който имам на Rimmel, е Match Perfection пак в цвят 200 Soft Beige (явно това е моят цвят). И той ми е може би най-любим от всичките продукти на марката. Лично за мен ефектът от него е озаряващ. Хем не ми личи, че имам нещо на лицето, хем изглеждам така все едно съм спала 9ч и съм си отпочинала. Харесва ми как кожата ми изглежда здрава и освежена. С удоволствие ще си го купя пак. 

Пудрата Stay Matte 002 Pink Blossom е доста прехвалена според мен. Но пък може би разликата в моето мнение и това на бюти гурутата се крие в това, че моята е купена от тук. Нямам еквивалент от чужбина, но съм убедена че има разлика в качеството. Мнението ми, все пак, е хубаво.Пудрата е покривна и матира наистина добре. Това, което не ми харесва, е че е малко брашняна...

И последна е най-скорошната придобивка от Rimmel, а именно моливът за очи Scandaleyes. Взех си го в цвят 013 purple в момент на лилаво настроение. Харесва ми, че е мек, но не чак толкова че да се размазва. Може да звучи странно, но най ми допада, когато го сложа в долната водна линия. Съчетан с неутрално червило се получава много добре.

Това е моята скромна колекция на Rimmel. Не ми е най-любимата марка, но имат и някои наистина хубави неща. Струва си да се опита. 

До утре! :)

4 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси, извинявай, без да искам изтрих коментара ти и не знам как да го върна :(
      а за коректора, не е лош, но аз ти препоръчвам този за тъмни кръгове на Maybelline :)

      Изтриване
    2. Мерси ! Ще го пробвам защото имам голяма нужда от хубав кректор.

      Изтриване
    3. Дано да ти хареса! Кажи после отзиви :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...