четвъртък, 13 юни 2013 г.

Avon Glow Blusher Bronzer Duo

Здравейте!

Днес, напук на лошото време, ще ви запозная с един страхотно свеж и летен продукт, който имам от съвсем скоро. От известно време насам не съм попадала на нещо, което отведнъж да ме грабне. Между мен и Avon Glow Blusher Bronzer Duo се зароди любов от пръв поглед.

Това е нов продукт от Avon, който още щом видях в каталога, исках да притежавам. Той е две в едно, бронзант и руж.



















Аз си го взех на промоционалната цена от 7.90лв.

Самият продукт представлява една квадратна кутийка, която има голямо огледало от вътрешната страна. Намирам това за много удобно.

А ето какво виждате като отворите кутийката.


Мисля, че този път успешно се справих с улавянето на цветовете. Естествено на живо е в пъти по-красиво всичко.

От ляво е разположен бронзанта, а до него е ружа. Това, което на мен не ми харесва, е че между двата продукта няма разделител. Четката ми за такъв тип продукт е почти колкото самия бронзант и руж и ми е трудно да загреба само от едната половина, а принципно не искам да ги смесвам. Но ще си намеря друга четка и готово. Изключително компактна опаковка, подходяща за път, защото е две в едно.

И двата цвята са матови, обаче сякаш в ружа има малки едва доловими блестящи частички. Но на лицето не си личат. Аз по принцип не съм най-големия почитател на брокат, било то в руж, червило или пък лак за нокти. Предпочитам матовите продукти. И се радвам, че този е такъв. Особено ме радва факта, че бронзантът е матов, защото ми е трудно да намеря такъв. Тоест под бронзант аз имам предвид в случая продукт за контуриране. Имам само един подобен матов на Golden Rose и толкова, всички други са блестящи.

Самите цветове изглеждат ярки и наситени, обаче не са чак толкова покривни, особено бронзанта. На снимката долу може да видите за какво говоря.



Обаче пък, от друга страна, нанесени с подходяща четка, цветовете са прекрасни, едни такива нежни и топли. Бронзантът си контурира перфектно, особено на моята светла кожа. Все ми е трудно да открия нещо, което да не е крещящо различно от моя цвят и да не съм като клоун. Цветът може да се наслагва до постигане на желания ефект. Аз си слагам по скулите и носа от него. А ружа слагам със Stippling Brush по бузите. Той между другото е коралов. И комбинацията много ми харесва.



За трайност не знам дали да говоря, даже ще си кажа направо че не мога да преценя. Имам ужасния навик да си пипам лицето, да се подпирам с ръце и по някое време като се погледна, се стряскам, защото си виждам отпечатъците от пръстите на лицето... Струва ми се все пак, че се налага да се поосвежи поне веднъж през деня.

Трябва да ви предупредя, че ако искате наситени цветове, особено на бронзанта, не съм убедена, че това е вашия продукт... Както и ако сте с по-тъмна кожа... Не знам дали бронзанта ще си личи въобще... Но за хора със светла кожа като мен, би трябвало да е добре. С правилно контуриране бронзантът прави лицето по-слабо, а ружът придава много естествена руменина.


Аз много харесвам нежен и дискретен грим и смятам, че този продукт напълно ме удовлетворява. Можеше борнзанта да е една идея по-пигментиран, но както и да е. На мен ми харесва такъв, какъвто е.

А вие имате ли този продукт и ако да, какво мислите за него?


До скоро! ♥


8 коментара:

  1. Изглежда интересно :) Ще поръчам :)

    ОтговорИзтриване
  2. И аз! И аз! Много обичам бронзъри!
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  3. Ще се поръчва :D
    Ще фалирам накрая :P

    ОтговорИзтриване
  4. С какъв лак си? :) Изглежда супер! http://thebeautyblog2.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С един на Seventeen и един на Avon... виж ги на страницата във Фейсбук, там съм качила снимки :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...