четвъртък, 13 юни 2013 г.

Empties Part 4

Здравейте отново!

Ей така като ме хване музата и няма спиране. В главата ми има едно солидно количество идеи за публикации и нямам търпение да ги осъществя. В началото на този месец си купих това онова, но пък и изхабих не малко неща. Точно за тях ще ви говоря сега - кое ми е харесало, кое не и кое бих купила отново. На мен лично такъв тип постове са ми много полезни и информативни, затова ми харесва да ги правя и аз. 

Някои от нещата съм показвала преди, други не. Сега обаче ще ви запозная с характеристиките на продуктите от снимката.


Със сигурност вече съм хвалила много пъти душ геловете на Balea. И този с ананас и кокос също много ми хареса, но някак ми дойде твърде цитрусов. Продължавам да съм фен на лимитираната серия на тези душ гелове и ще пробвам някой друг аромат скоро.

Дезодорантът на Garnier Minerals ми беше от голяма полза през летните майски дни. Наистина действа освежаващо и то за дълго време. Вече си купих друг от същата серия. Garnier определено ме спечелиха с този си продукт. 

Гелът за лице на Bilka е must have за мен. Много пъти съм го хвалила, а и не само аз... Един от най-добрите измиващи продукти за лице, да не кажа дори най-добрия. За момента няма да си го купувам, защото тествам два други подобни продукта. Но за в бъдеще ще гледам да има един на Bilka в банята.

До него е празното шишенце от един душ гел на Avon с кайсии. Той си дойде така гол без етикет, не знайно защо. На мен по-скоро ми миришеше на портокал ( ???), но може проблема да е в моето обоняние, знам ли...Хубав душ гел, но нищо особено. Не бих си го купила пак. 

Спреят за лесно разресване е на Schwarzkopf Gliss Kur. Не мога да се среша нормално без да си пръсна преди това на мокра коса от този спрей. Не омазнява или утежнява косата. Много лек и приятен аромат. И най-вече - много добро действие. Бих си го купила пак. 

Най-накрая се видя края и на "зимния" ми крем за тяло на Здраве. 














Казвам за този крем че е зимен защото ми мирише на меденки, а те ми напомнят за Коледа. Този крем наистина е хидратиращ и ми действаше много добре на кожата. Без парабени е, което си е голям плюс. Бих си го купила пак през зимата.

Понеже сега съм на вълна лакиране на нокти и сменям лаковете доста често, изхабих този малък лакочистител на Ebelin доста скорострелно. Имах големи очаквания за него, защото преди това ползвах един зелен на същата марка, който беше супер, но останах разочарована. Този лилавия няма нищо общо със зеления. Ненавиждам това да трябва да търкам адски много докато махна лака. Няма да си го купя пак.

И последно, изхабих няколко продукта за лице. Спиралата е на L'Oreal Volumissime x4.


Добра спирала за обем, нищо повече. Имам я от много дълго време и чак сега започна да изсъхва и да става негодна за ползване. Специално за спиралите съм много придирчива и тази не знам дали ще си я взема пак, по-скоро не, защото искам нещо по-комплексно. 

Пудрата беше от Essence. 


Мисля,че се води мозаечна. Хубава беше, ползвах я предимно за контуриране. Имаше и блестящи частички, но не бяха нито прекалено големи, нито прекалено видими. Бих си я взела пак. 

И последно, изхабих един много добър коректор на Radiant.


Много приятна и нежна консистенция, разнасяше се лесно, не се врязваше в бръчиците под очите. С две думи - хубав коректор. Обаче не беше достатъчно светъл за мен, а се предлагаше само в един нюанс. Така че не бих си го купила пак.

Това са последните изразходени от мен продукти. Хубаво е човек да има хубави неща, които да ползва с удоволствие. Така първо че се чувства удовлетворен от избора си, и второ, знае че не си е дал парите на вятъра.


Приятна и уютна вечер ви пожелавам!

8 коментара:

  1. От този лакочистител на Ebelin и аз останах крайно разочарована. Нямам търпение да го изхабя, с такъв кеф ще го метна в кофата :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз моя го мятам в кофата с най-голямо удоволствие :)

      Изтриване
  2. А този коректор на Radiant от къде го купи? Аз много обичам коректори, а за този не бях чувала :)
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има едно магазинче на площад Гарибалди, казва се Мориа,от там го взех :)

      Изтриване
  3. Аз пък от спиралата на Лореал съм адски доволна,особено от тази за 5 пъти повече обем...за мен тя е The Holy Grail в козметиката:)За първи път май не ни съвпадат напълно мненията за продукти/аромати/цветове,ама нищо,това е много хубаво,нали идеята на блогосферата е да има разнообразни гледни точки:)Иначе много интересен пост,мила Меги,отново браво на теб :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Веси :) аз, що се отнася до спирали, съм много критична, даже тези, които ми харесват, след време вече не ми харесват, лудница е :)

      Изтриване
  4. Аз много харесвам крема на здраве, постоянно имам един в козметичната чантичка :)
    S.M. from Girls temptations

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...