вторник, 4 юни 2013 г.

Flormar 420 Neon Yellow Nail Polish

Здравейте!

В днешния мрачен ден аз реших да бъда много цветна и си лакирах ноктите в неоново жълто. Всъщност за мнение за този лак ме помоли Наталия. А и днес съм облечена съвсем подходящо за този лак, та реших да съм с него.

Лакът е на Flormar и е номер 420. Цветът упорито отказва да се покаже на снимките такъв какъвто е... Но, това мен никога не ме е спирало да показвам нещата, които ми харесват. Ще се опитам поне с думи (като не става със снимки) да ви опиша красотата на този лак.


Както предполагам знаете, стандартната цена на лаковете на Флормар е 1.99лв., като на някои места са малко по-евтини, а на други малко по-скъпи, но като цяло са доста достъпни. Предлага се и голямо разнообразие от цветове, затова аз имам доста техни лакове в колекцията си. Вярно е, че не са най-издържливите лакове на света, но поне 3-4 дни издържат, което за мен е ок.

Не знам дали съм споменавала, но аз съм човек на цветовете. Обожавам всички без черно и бордо. Затова често съм цветно облечена, а понякога и в доста искряши и неонови цветове.

Този лак си го взех когато бях на вълна неоново жълто или цвят лайм.


Една колежка описа цвета много точно като каза, че все едно имам маркер на ноктите си. Сложила съм си два слоя. Този лак е много покривен и наситен. Изрично попитах продавачката дали е покривен, защото имам един друг подобен, от който и 5 слоя да сложа, няма никакъв цвят.


Много обичам лакове, но има такива, които с времето ми омръзват. Този не смятам, че ще е сред тях. Всеки път като го погледна, ми носи лятно настроение и се усмихвам. Много е свеж и готин и ако някой е достатъчно смел да носи подобен цвят, да си го вземе задължително.


Тук на снимката със светкавица неонът се вижда една идея по-добре. Но, ако го видите на живо, ще паднете, много е искрящ и точно в това е чара му.

Ето и моят outfit of the day съчетан с лака, естествено.. :)




Надявам се тази публикация да ви е харесала. И много моля, препоръчайте ми и други неонови и искрящи лакове. Ще бъда много щастлива да имам такива цветове в колекцията си.


Не забравяйте да се усмихвате дори и в мрачните дни! ♥

2 коментара:

  1. Много свеж аутфит в този мрачен ден!
    А този неон е един от любимите ми :))
    Имам още 2 неона на Флормар, много известни във форумните среди на БГМАММА - 422 и N08. Супер покривни са и 2та, ако ги нямаш хвърли им по едно око. Забравих да кажа че и двата са розови.

    ОтговорИзтриване
  2. Ауууууу, ама какъв бонбон!!! Уникален е лака и уникално си го съчетала! Браво, имаш искрената ми завист! :))
    Флормар са ми едни от любимите лакове, дори на моите нокти са едни от най-трайните. Досега не съм срещала лак, който да ми стои повече от 3 дни, обикновено на втория започват да се ронят по краищата....Единственото ми оплакване е от един светло син от линията Неон, който е направо прозрачен. Но и матовите им са страхотни!
    Благодаря за публикацията! :))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...