сряда, 26 юни 2013 г.

Maybelline Gel Eyeliner 24h Black chrome

Здравейте!

Преди време много се бях запалила по идеята да си взема гел очна линия. И се чудех коя да избера измежду тези на Essence, Maybelline и Catrice. И в крайна сметка реших да заложа на Maybelline. И от там се почна едно търсене, просто защото явно не навсякъде са я заредили. Моята си я взех от магазин Лили на Графа. Исках черна, но понеже нямаха матово черна, си избрах 07 black chrome. Най-странното беше, че нямаше тестери и трябваше да реша дали я искам или не само по името, без реално да знам как изглежда. И без това ми беше трудно да я намеря, та реших да си я взема, пък каквато такава.




















Самото бурканче е стъклено, много малко и с капачка като от минерална вода. За съжаление съм изхвърлила опаковката, както обикновено правя и не мога да видя колко грама е, а също и съставките... Цената беше нещо от порядъка на 12-13лв.

Предимно ползвам черни моливи за направата на очна линия. Преди известно време пробвах течна очна линия и не се спогодих с нея. Миглите ми са извити и с писеца все ги закачвах и течната очна линия оставаше по тях, изсъхваше и ги сплъстяваше. Така че се отказах от нея и реших да пробвам гел очна линия. Бях чувала много хубави отзиви, които за мен се оказаха верни.


Самата консистенция е гъста, черна и с едва забележими сребърни частици. В опаковката си имаше и четка, с която да се нанася очната линия.


Тази четка е чудесна. Изключително компактна е, тъничка и много удобна за работа. След всяко нанасяне я почиствам с мокра кърпичка и след това е готова за нова употреба. Ако не се почисти добре, гела засъхва по нея и се разтрошава на малки топченца.

Трябва да споделя, че с моите треперещи и не особено сръчни ръце си мислех, че ще ми отнеме доста време докато се науча как да слагам очната линия като хората. Обаче не, всичко си става от първия път страхотно. Самата четка позволява да сложиш колкото продукт искаш - тоест можеш да си направиш тънка или дебела линия без проблем. Изсъхва с течение на времето и няма мърдане. Не съм стояла с нея 24 часа, за да знам дали тези обещания са верни, но сега в големите жеги бях с нея и не мръдна цял ден. В същото време се маха много лесно с мицеларна вода.

Бурканчето на снимките може да изглежда голямо, но на живо е доста малко. Вижте го в ръката ми.



Обаче трябва да ви кажа, че е толкова икономично, че не знам дали скоро ще се наложи да си купувам ново. За да се направи нормална очна линия трябва да загребете (това дори е силно казано) точно 3-4 пъти. И цялото взето количество е колкото троха.



Много е важно да се затваря добре бурканчето, за да не изсъхне консистенцията.

Това черно не е най-наситеното на света, предполагам че това е заради сребърните частици. Просто както името преподалага, цветът е черен хром. Но знам, че по принцип самия продукт се предлага в матово черно, просто аз не го намерих.

Много добър продукт, който според мен е подходящ и за начинаещи в поставянето на очна линия. Тази гел очна линия си заслужава цената и добрите отзиви. Препоръчвам с две ръце.

А вие доволни ли сте от тази очна линия?


Пожелавам ви хубава вечер! ♥

4 коментара:

  1. Все още се чудя дали ще мога да си я нанасям....трудно ми вижда... :)
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Щом аз се справих и смятам, че е лесно, значи и ти ще успееш :)

      Изтриване
  2. Аз имам на лореал гел очна линия, която обожавам.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...