сряда, 27 февруари 2013 г.

Моите впечатления от Bioten

Здравейте!

Реших, че сега е моментът да споделя с вас впечатленията си от продуктите на Bioten, които имам. За пръв път попаднах на тази марка козметика преди няколко месеца. От тогава насам съм пробвала няколко техни продукта, като например тоалетни млека, крем за тяло, крем за ръце и избелващ крем за лице. Това, което най-много ми харесва, е че в продуктите няма парабени.

Започвам с първия продукт, който си купих - тоалетно мляко за нормална кожа, 200ml;


Много добър демакиант, наистина. Какво ли не съм ползвала, но това е един от най-добрите продукти за махане на грим. Не е прекалено течен, нито прекалено гъст (като един на Нивеа). Не ми дразни на очите, маха дори спиралата перфектно.

След като го използвах до дъно, реших да пробвам този за суха кожа, нали все пак е зима :)



Ако трябва да съм честна, това мляко не е толкова добро колкото другото. Имам известни затруднения да си махна спиралата. Иначе консистенцията е същата, много приятна. Харесва ми, че миризмата е много лека и не е натрапчива, както и че не ми дразни и люти на очите.

Естествено, любопитството ми не се спря само до тези 2 продукта :) Продължих с хидратиращия лосион за тяло с кисело мляко и бамбук 250ml ;


Не знам дали ще ми стигнат думите да опиша колко го харесвам. Купих си го лятото и не след дълго вече го бях изхабила. Мирише толкова хубаво и попива за секунди, като не оставя кожата мазна. В същото време хидратира доста добре. Такива хубави думи казвам за малко лосиони за тяло, защото кожата ми е много суха (особено на краката) и им трябва наистина добър продукт.

След това дойде ред на избелващият крем - Dark Spot Correcting Cream ;


Взех си го с ясната представа, че е за жени над 45 години, а аз съм на 27. Но понеже имам много петна от слънцето, реших че ще го пробвам. Не знам дали беше от него или от някой друг продукт, който ползвах по същото време, но ми се появиха пъпки (а аз рядко имам) и спрях да си слагам от него. Сега мисля да му дам втори шанс, все пак това, което обещава като резултат, е да изравни тена и да отстрани тъмните петна.

И последният продукт на Bioten, който имам и не знам къде се намира в момента, е подхранващ крем за ръце с масло от ший ;


Върши същата перфектна работа като лосиона за тяло. Ръцете ми постоянно са сухи и този крем е като мехлем за тях. Попива бързо, което е важно за мен. Омекотява ръцете и ги подхранва. И за разлика от други кремове, не е нужно да се мажеш по 100 пъти на ден, за да има ефект.


Като цяло, впечатленията ми от тази марка са много добри- не е скъпа и върши идеална работа. Какво повече й трябва на една жена :))

Това е от мен засега ...

Лека нощ! :)

10 коментара:

  1. Само да уточня, че козметиката не е изцяло натурална. Да без парабени е и в сайта си я рекламират и без парафини, но парафини има. Не е сертифицирана био и натурална козметика и като се погледне съдържанието може да се види, че съставките не са от органично производство, нито самите те са натурални.

    ОтговорИзтриване
  2. Хм, ами аз като не разбирам нишо от съставки и се доверих на информацията от сайта... а и на самия продукт пише, че няма парафини.. какви са измамници :( сега ще редактирам значи :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз съм много доволна от лосиона им за почистване на грим - вече ползвам четвърта опаковка. Даже последния път си го взех в комплект със зеленото тоалетно мляко, което ти си показала и овлажняващото кремче за лице за нормална/комбинирана кожа. Кремът мирише разкошно, но ми идва прекалено лек за студените дни - не успява да ми овлажни кожата добре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имаш предвид тоника за лице ли? май и аз съм го ползвала, сега като се замисля ...

      Изтриване
  4. Ползвайте и антицелулитния крем.
    Досега не ми се е налагало да ползвам ,не познавам други марки, но вече имам нужда.

    ОтговорИзтриване
  5. Купих си крем за лице на биотен SKIN REPAIR от който се обринах жестоко. Подарих го защото сметнах, че може аз да съм алергична към някоя от съставките. Но уви и другата жена се обрина. Никога повече няма да купя продукт на тази марка

    ОтговорИзтриване
  6. аз си купих тоник за почистване на очен грим изобщо не съм доволна получих сърбеж и щипане на очите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, това е ужасно! Аз не съм имала подобни проблеми с техни продукти, но и отдавна не съм ги ползвала...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...