неделя, 31 март 2013 г.

Любимите ми продукти през март

Здравейте!

Днес е последния ден от месец март и съответно моментът, в който ми се ще да ви покажа моите бюти любимци за последните 30 дни. Като цяло няма нещо, което кой знае колко да ме е впечатлило и изненадало последно време, още си харесвам и ползвам фаворитите от предните месеци. И все пак има няколко нещица, които ползвах почти през целия изминал месец. А аз ползвам само нещата, които ми допадат, така че това че съм ги ползвала много, означава, че много си ги харесвам. 

Ето ги и тях на малко цветен фон, нали все пак наближава Великден (даже католическият Великден вече настъпи, така че честито на всички, които го празнуват).


Започвам с крема за лице на Нивеа. Точното му име е Visage Anti-Spot Super Light Day Care. 

 
Взех си го супер случайно в момент, когато имах една две пъпчици по брадичката, и от които така и не можех да се отърва. И си казах "е, ще го пробвам, какво толкова, не е скъп, пък ми изглежда надежден"... Щях да го ползвам само в проблемната за мен зона, но всъщност откакто го имам, го слагам на цялото лице. Попива бързо, не е мазен, премахна ми пъпчиците и предотврати повторната им поява. Не мога да съм 100% сигурна дали само този крем ми помогна, защото си промених грижата за кожата изцяло. Смятам че огромна заслуга за състоянието на кожата ми има и мицеларната вода на Bioderma. И все пак, този крем ми помогна неочаквано много и съм адски доволна от него. Рядко обещанията на производителя стават реалност, но в случая съм приятно изненадана. 

И така и така съм на вълна кремове, да ви представя и лосиона за тяло на Yves Rocher с овес.


Основните активи на това мляко за тяло са : био екстракт от овес, био масло от шеа, масло от сладък бадем и био екстракт от алое вера. Какво да не му хареса човек на този продукт. Моят е в travel size. Справя се страхотно с овлажняването на кожата, с бързото попиване. Единственият му недостатък (което за някой друг би могло да бъде предимство), е силния му аромат. 

Много отдавна исках "blending brush" или иначе казано четка за смесване на цветове. И си поръчах една от Oriflame. А като говоря за четка за очи, веднага в ума ми изникват 2 други неща за очи - основата за сенки и любимият черен молив.

 
Както казах, съвсем отскоро ползвам такъв тип четка, но още от първото ползване, ми стана любимец и сега не мога без нея. Базата за сенки от Avon е доста добро попадение. Имам и тази на Urban Decay и признавам, че тя е малко по-добра. Но като цяло, добре са се справили от Avon и тяхната база за сенки е неразделна част от моето гримиране всяка сутрин. А силиконовият молив за очи на Impala е много хвален от всички и има защо. Аз го ползвам като очна линия. Лично за мен обаче има един недостатък, и той е че ми сълзят очите, когато го сложа в долната водна линия. Иначе на горния клепач го ползвам нонстоп.

През изминалия месец ползвах почти всеки ден различно червило, но що се отнася до гланц за устни, винаги посягах към два определени на Manhattan и Flormar.


За гланца на Manhattan имах очаквания за цвета, които не се оправдаха, но пък това се компенсира от консистенцията. Наистина страхотен глос, не е лепкав, стои чудесно на устните, без да усещам че имам нещо (което за гланц си е постижение). До него е моят отколешен фаворит на Флормар в цвят P803, който е светло розов със златни частички. Това ми е трета или четвърта опаковка от него. Уникален е! Според мен е добра имитация на един гланц на L'Oreal Glam Shine.  

Остана да ви покажа един много пролетен лак и един парфюм. За съжаление не успях да уловя истинския цвят на лака за нокти. Колко ли не опитвах, но на снимките излиза по-светъл. И все пак не мога да не ви се похваля с него.


Взех си от кварталното магазинче за козметика, имаше промоция и цената му беше 15лв. И аз не се сдържах. Името му е Panda-Monium Pink. За мен това си е светло люляков цвят. Пастелен е и прекрасен. Както винаги процедирам с такъв тип лакове, първо слагам един слой, изчаквам го да изсъхне и слагам втори.

Парфюмът е на Naomi Campbell Cat Deluxe. Ето как описват аромата му в интернет:

"Началото на аромата Campbell Cat deluxe очарова с уникална фрезия, съчетана по неповторим начин с кардамон. В сърцето е скрита гардения, сочна праскова и очарователен аромат от теменужки. Базата се състои от чувствен мускус, екзотично пачули, ванилия и дърво."

Това са моите любими продукти за март. Много се надявам следващия месец да намеря още много хубави и качествени неща, които да споделя с вас. 

Приятен неделен следобед!

2 коментара:

  1. На мен съшо адски много ми сълзят очите ако се опитам да нанеса силиконовият молив на Impala във водната линия на окото. Жалко, защото той е единственият, който прави наситено черна линия, поне на моите очи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О,значи не съм единствената с този проблем... всички толкова го хвалят, викам си явно аз съм нещо дефектна.. да, иначе е много хубав и наситен, но... само за горния клепач...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...