понеделник, 13 май 2013 г.

Любимите ми лакове за нокти през пролетта

Здравейте!

От известно време съм много запалена по маникюра и си лакирам ноктите през няколко дни. Съответно си купувам нови лакове, защото обичам разнообразието. Но имам някои любими, към които посягам по-често. Повечето са пастелни, просто защото обожавам такъв тип лакове.

Тези, които ще ви покажа, са една малка част от тези, които много си харесвам. Ще отделя самостоятелна публикация на ментово/тюркоазените ми лакове, така че не се учудвайте че сега няма да ги видите. Не е като да не ги обичам, точно обратното, затова тях ще ги отделя в специална публикация.

Избрах 6 лака. Както обикновено, не мога да им хвана истинския цвят на снимка. Но се надявам що годе да добиете представа все пак как изглеждат.



Трябваше най-светлите цветове да са в ляво, ама нали съм левичарка, започнала съм ги наобратно. Както и да е, все пак ще започна със светлите цветове, тоест от дясно на ляво.

Първи е светло жълтия лак на Revlon, чието име е Sunshine Sparkle 042.



Този лак ми е един от най-трудните за нанасяне. Даже го бях отписала. Но после реших че много ми харесва и ще се мъча докато не успея. И успях, просто много внимавам как го нанасям. Първо един слой, изчаквам да изсъхне, после втори, и ако се наложи трети. И резултатът е едно прекрасно млечно светло жълто на ноктите ми. Из него има и малко блестящи частички. Издръжливостта на лаковете на Ревлон на моите нокти хич не е голяма - да кажем 2-3 дни.

Следва един мой голям любимец и нелюбимец едновременно. Става дума за Lm Sweet Color 146.


Веднага обяснявам какво имам предвид. Този цвят е най-уникалния и любим за моя вкус - млечно прасковено-розов, който същевременно стои почти неонов... Представям си как ще стои на тен... Но, консистенцията му е доста гъста и съхне много бавно. Аз вече ви го бях показала ето тук. Но тогава още ми беше първия ден с него. На другия ден когато се събудих, беше станал на "чаршафи"... И все пак, мисля да се лакирам с него доста често.

До него е подобен цвят, но е сякаш по-прасковен. От Avon е и се казва Swift Sherbet.


Този лак ми е нов и пробвах да си сложа веднъж от него. Но и той ми е труден за нанасяне, та смятам да се постарая някой ден като имам повече време. Невероятен цвят е. 

До него е един розов лак на Rimmel Pro 313 Cocktail Passion.


Това приятелче ми е от миналата година и още си го бива. Стане ли дума за розов лак за нокти, аз съм човека който най-трудно ги избира. Все не е това, което аз си представям. И все пак, имам много различни нюанси на розовото, които са ми любими, и този е един от тях. Но, гръмките обещания за "up to 10 days" са смехотворни. На моите нокти стои непокътнат не повече от 3 дни.

Люляковият лак е на някаква непозната, но много евтина марка за мен - Mina и е номер 154.


Цветът на снимка не излиза реален. Но е подобен. Много нежен светло лилав с розов подтон. Прилича на сладолед. И той е със същата странна и гъста консистенция като този на Lm, и шишенцето е същото, та подозирам че производителя е един и същ. Как ги правят тези прекрасни цветове не знам, но всеки път ми приковават погледа и портмонето ми се отваря от само себе си.

А зеленият лак в ляво е мой абсолютен фаворит. На Catrice е и има страшно забавно име - 11 Miss Piggy's BF.




Този цвят го видях случайно на стелажа и все едно видях цяла зелена гора. Толкова различен цвят от всеки, който някога съм имала. Това е точно тревисто зелено. Толкова е свеж и хубав, че като съм с него, се чувствам супер пролетно. Нали именно през пролетта всичко се раззеленява. Издръжливостта му е към 4 дни.


Ето тук ви показвам по-отблизо как стоят на подобие на нокти. Цветът стои точно както на истински нокти.

Имам още много хубави лакове, които да ви покажа, но всяко нещо с времето си. Засега толкова, да не взема да ви отегча.

Приемам идеи за хубави пастелни лакове.

Приятна вечер!♥


2 коментара:

  1. Ооо зеления катрис е страхотен! Дано го има към редовния им асортимент още...

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...