петък, 31 май 2013 г.

Любими продукти през май

Здравейте!

Пускам тази публикация в последния ден от месеца, но ми предстои пътуване и не искам да ви оставям три дни без да постна нещо. А и ми се пише, какво да направя :)

Та, през май използвах най-често скорошни придобивки и само една-две с малко повече стаж. И сред тях няма нито една, която да струва повече от 7.90лв... Това го осъзнах чак сега като ги погледнах. Ето ги и тях.


Този път съм по-скромна и не чак толкова екзалтирана, както бях миналия месец. Тогава ме бяха обхванали едно пролетно настроение и жажда за люляк, от там за лилаво, и стана една предимно лилава публикация.

Искам да ви се похваля, че откакто чета блоговете на някои момичета и се ровя за мнения за разни продукти из интернет, не съм направила нито една лоша попупка на козметика, било тя бяла или декоративна. И това, което следва от това мое изказване, е че всичко което си купя, ми харесва. Но, разбира се, има някои неща, които ярко се открояват в съзнанието ми.

Този път ще започна с любимия ми продукт за месеца. Това е пудрата за лице на Golden Rose.


Тази пудра носи наименованието Silky Touch Compact Powder, като моята е в нюанс номер 06. На нея й бях отделила самостоятелна публикация, така че за повече детайли, кликнете тук. Все пак да си кажа - най-добрата пудра, която съм имала досега. Придава един много приятен кадифен завършек на грима. 


Имам още един продукт на Golden Rose, който искам да ви покажа. Става дума за спиралата Sexy Black.


След като изчетох доста позитивни (и, забележете, нито едно отрицателно) мнения, реших да я пробвам тази спирала. Може и да прозвучи странно, но това е първата спирала на тази марка, която си купувам. Винаги когато съм заглеждала спиралите по стелажите на Golden Rose, съм си мислела, че не са мой тип и така и не ги пробвах. Обаче, след такава реклама, нямаше как и аз да не я поискам тази спирала. Затова си я купих и уж щях да изчакам да привърша някоя от другите, които ползвах в момента, преди да я отворя, но не устоях. И, много ми хареса. Но този път не прибързах с мнението си заради първото впечатление, (както направих с Maybelline The Rocket) а изчаках. И с времето първоначалното ми хубаво мнение за спиралата се оправда. Дължина, обем, не слепва миглите, не се рони, лесно се маха.. Повече думи по темата са излишни, тази спирала сама говори за себе си.

 Моливът за очи вече съм ви показвала. Той е на Essence и носи забавното име I♥Rock.



Този молив го ползвам предимно в долната водна линия, защото не ми дразни и не се размазва. Достатъчно твърд и същевременно мек, за да се нанася лесно, без да дере. Напоследък доста често го ползвам и съм много доволна от него. 

Базата за сенки на Avon също е голям мой любимец, който ползвам постоянно.


Преди малко отделих цяла публикация за този продукт, която можете да видите тук. Абсолютен фаворит!!!

В последно време не експериментирам особено със сенките за очи. Почти през целия месец все посягах към една четворка палитра сенки от Ruby Rose.


Тази палитра със сенки е една от малкото, на които съм видяла дъното. Цветът горе в дясно е моят цвят - светло прасковено-шампанско. Странното е, че тези перлени сенки толкова ми харесват, защото по принцип най обичам матовите. Комбинацията, която правя, е следната - от любимото ми второ горе в дясно нанасям на целия клепач, включително и във вътрешния ъгъл на окото, а в края слагам от двата кафяви цвята и бум - перфектната комбинация...

И сега стигнахме до моята любима част - червилата :) През май най-често бях с коралови червила, както и с едно малиново червено на Kate Moss за Rimmel 110.


Ммммм, разкошно червено червило. Матово е, не е прекалено сухо и на устните стои много "меко". Не знам точно как да го определя, но когато го видя на устните си, ми създава представа за нещо меко и нежно. На мен ми е много трудно да си харесам червено червило, но това определено ме грабна. Позволявам си понякога да го нося и през деня.

Имам доста балсами за устни, сред които си имам любимци. Един от тях е на Balea Sweet Wonderland. 


Ако ви прилича на шоколад като го погледнете, то ако го помиришете, не знам... Прочетох някъде за него и това беше, още на другия ден беше на устните ми. Някои казват, че им мирише на химия, но моето обоняние си го приема като истински шоколад. Сега, когато стана по-топло, този балсам стана по-мекичък и го ползвам постоянно. Не харесвам балсами, които са лепкави или сухи. Този е идеален - хем ми омекотява устните, хем не е мазен, но достатъчно кремообразен за моя вкус. 

Това са продуктите, които ползвах най-често през май. За следващия месец вече съм си харесала много неща, които нямам търпение да пробвам. Вие кои продукти бихте ми препоръчали?


До скоро  :)

2 коментара:

  1. Палитрата на Ruby Rose изглежда супер, определено ще я потърся, а пудрата на Golden Rose е просто holly grail продукт за всяка дамска чанта :) ха-ха аз съм в същия цвят!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...