вторник, 14 май 2013 г.

Bourjois Rouge Edition Lipstick 11

Здравейте!

С риск да се повторя, даже потретя, трябва да споделя че обожавам червила. А напоследък ми се носят искрящи и крещящи цветове. Имам вече няколко такива, но едно от тях се откроява. И то е червило на марката Bourjois от серията Rouge Edition. Бих го определила като коралово.


Това червило си го взех преди няколко месеца. Но понеже на светлината в магазина ми изглждаше по един начин (затова си го купих), а после съвсем по друг, го зарязах в несесера с другите червила и забравих за него. Оказа се доста по-ярко отколкото очаквах. Докато съвсем наскоро не го преоткрих. И погледнах на него с други очи.


Опаковката е елегантна и стабилна, с логото на Bourjois на капачката и номера и цвета на самото червило отдолу. На снимките изглежда по-розово отколкото е. Аз бих определила цвета като смесица от оранжево, червено и розово, като последните два цвята са по-преобладаващи.


На снимката червилото изглежда по-мазно и кремообразно, отколкото е. Всъщност на стикера на опаковката пише, че е хидратиращо.


Според мен обаче не е. Консистенцията му е мека, но като се нанасе на устните, след няколко минути усещането е за сухота. Не чак такава от матово червило например, но все пак... Затова аз съм намерила решението. Слагам отгоре малко от кораловото червило на Maybelline Color Whisper. Цветът почти не се променя. Ето какво имам предвид.

Bourjois Rouge Edition, Maybelline Coral Ambition, микс от двете

Може би става една идея по-неонов. На моменти това червило червенее, понякога пък розовее, но е все така прекрасно наситено и искрящо.

Обичам такива червила, защото веднага освежават вида на лицето. Дори да не сте имали много време сутринта за разкрасяване и сте излезли със скучен грим, то слагате едно такова червило и сте готови. Въпреки че за някои може да изглежда "too much", според мен не е, а напротив, много е стилно и елегантно. Когато съм с него, получавам много комплименти.


Това червило го нося от няколко седмици постоянно, което за мен е странно, защото обичам разнообразието и често сменям продуктите в козметичната ми чантичка. Това обаче се е настанило трайно там, и въпреки че го ползвам постоянно, не си личи да е намаляло и с милиметър. Доста е икономично.

Ако сте по-смели и обичате такива ярки цветове, то тогава ви препоръчвам това червило с две ръце.

Всъщност от тази серия имаше доста други приятни цветове, така че може скоро да си направя един малък подарък.

А вие какво мислите за това червило?


Хубав и усмихнат ден! ♥

2 коментара:

  1. Mnogo mi dopada i Vi stoi,naistina dobre!Predi niakolko dni si vzech ot su6tata seria, no ot druga gama.Su6to mnogo si go charesvam!Samo ne mi charesa,che srokut mu izti4a sled niakolko meseza,zabeliazach, no ne mojach da mu ustoia,tova e edinstvenia mu nedostatuk,spored men.Iavno seriata ne e ot nai novite!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, наистина не е нова серия, но си заслужава според мен :) благодаря за милите думи :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...