четвъртък, 23 май 2013 г.

Empties Part 3

Здравейте!

Отново настъпи момента, в който се посъбраха малко празни опаковки, които преди да изхвърля, искам да ви покажа. Всъщност имам още около 4-5 неща, които са почти празни, но реших тях да ги оставя за по-нататък, за да не става тази публикация километрична. Няма как да не ви се похваля, че доста от продуктите от двата проекта за привършване на продукти, съм ги изхабила, както си бях поставила за цел. Трябва да спомена, че в нито един момент не съм ползвала нещо, само и само за да го изхабя. Всичките неща от този тип публикации съм си ги изхабила или защото ги харесвам, или пък ми се е искало да ги харесам. Не ползвам това, което не ми харесва. Не виждам смисъл да се насилвам. 

А сега ви представям празните опаковки за последния месец.


В ляво и дясно от двата края са два парфюма - на Max Mara и Puma;


И двата са малки - по 20мл. И все пак, понеже имам доста парфюми и си слагам различен всеки ден, не можех да ги изпръскам. Обаче реших, че преди да си взема нов парфюм (а много ми се иска), да изхабя поне няколко от по-старите. Осъзнах, че няма смисъл да си ги пазя. И двата много ги харесвам, много са нежни, особено този на Max Mara. Бих си ги купила отново, но не знам дали ще го направя, понеже ми се ще да пробвам различни неща. 

За мицеларната вода на Биодерма няма да обяснявам кой знае колко, защото тя ми е отявлен фаворит, писала съм вече за нея и няма смисъл да го правя пак. Само ще кажа, че тя за мен е "must have"...

До нея е душ гела на турската марка Farmasi с екстракт от бадемово масло и маслини.


Съвсем случайна находка за около 3 лв. Мирише много нежно и приятно. Не се пени кой знае колко, за повече пяна, трябва повече продукт. Не мога да кажа дали оправдава името си за подхранващ и заздравяващ измиващ продукт, просто защото нямам такива наблюдения. Но е много приятен като цяло и бих си го купила пак. 

Като стана дума за душ гел, имам още една празна опаковка от такъв. Става дума за този на Балеа с кокос и тиаре. 


Това ми е третия душ гел от лимитираната серия. Много странно защо е такава, при положение че за цената си от 2.49лв. тези продукти според мен се продават като топъл хляб. Обожавам ги тези душ гелове, даже вчера си купих още един, този път с друг аромат. А този, който съм изхабила, може би ми е най-любим от всички, които съм имала. Невероятно мирише, пени се добре, с две думи - харесва ми!

Изхабих и една спирала, тази на Maybelline с гръмкото име The Falsies.


Изхабих е точната дума. По принцип не изхабявам спиралите докрай, защото преди това изсъхват. А тази я ползвах доста месеци и просто в нея няма нищо останало. Много съм доволна от нея. В началото я харесах, после не, после пак да... Мога да кажа, че това е спиралата, която прави миглите ми най-дълги. Не ги слепва, не се рони. Ще си я купя пак.


Преди време си бях купила 2 мини продукта от Yves Rocher. Единият от тях е крем за ръце.


Доколкото мога да видя на опаковката е с карите и масло от ший. Беше скъпичък, за 30мл. мисля че дадох около 4-5 лв. За тези пари, че и за по-малко, човек преспокойно може да си вземе хубав крем за ръце в опаковка от 100мл. Но както и да е, хареса ми, продавачката ми го похвали, и аз го взех. Но, не ми е сред любимците. Миришеше ми странно, не попиваше бързо и след като си сложех от него, ръцете ми ставаха още по-сухи. Не бих го купила отново.


Черният молив е на Ruby Rose. Малко повече за него и защо всъщност е в тази публикация, четете тук.

И последното в златната опаковка е .... червило. На Max Factor е и се казва Flushed Fuchsia 730.


Накратко за това червило - абсолютния ми фаворит сред червилата, които имам. Цветът му е уникален, поне за мен- прасковено-розово с частици цвят старо злато. Не знам как да го обясня, но е прекрасен цвят. Има един металически, но не прекален отблясък. Дали самостоятелно или нанесено заедно с друго червило, стои страхотно. Едно от малкото червила, които съм използвала докрай. Имам много и всеки ден ползвам различно, така че щом съм изразходила дори едно, си е постижение. Бих си го купила пак, защото за мен е уникално попадение.

Имам още няколко червила, които са почти до дъно. А също така и някои други неща, на които им се вижда края. Така че очаквайте съвсем скоро още една подобна публикация.

Пожелавам ви страхотен ден! ♥

2 коментара:

  1. :)) дам душ геловете на балеа са супер, нямам търпение да пробвам нози аромати като се прибера (в UK няма DM);
    има един оранжев, с грейпфрут - много освежаващ.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...