събота, 25 май 2013 г.

Freeman's Facial Clay Mask Mint & Lemon

Здравейте!

В този малко странен ден примесен с облаци и слънце си избрах да ви говоря за една маска за лице в ярко жълта опаковка. Става дума за тази на Freeman с мента и лимон. Аз съм почитател на маските на тази марка. Имала съм досега две и съм убедена, че ще продължавам да ги ползвам, понеже действат добре на кожата на лицето ми.

Около Великден си купих маската с мента и лимон. От тогава ползвам почти само нея, около 1-2 пъти в седмицата.

Тя е в много симпатична ярко жълта опаковка, която представлява туба от 150мл. Не се сещам за цената, защото заедно с нея си купих още доста неща, а касовата бележка изхвърлих.

Ето я тази прекрасна слънчева опаковка.


Сега когато времето доста се затопли, кожата ми почна да се омазнява в Т-зоната. И комбинацията от пот и грим по лицет не ми се отразява добре. Затова трябваше да се предприемат мерки. Тази маска на Freeman е минерална и детоксикираща.



Производителят обещава тази маска да успокои проблемната кожа, да контролира отделянето на мазнини и да спре разширението на порите. Аз нямам проблемна кожа или разширени пори, но не мисля че е зле да се презастраховам. Усещането след тази маска е за чиста, нежна и кадифена кожа.

Самата консистенция е гъста и ментова на цвят (в момента обожавам всичко ментово)...



Слага се на лицето, като се избягва зоната около очите. Аз я нанасям с пръсти, въпреки че знам че има специални четки за целта. Може би затова се омазвам цялата. Точно поради тази причина гледам да използвам маската преди да вляза да си мия косата. Защото ако трябва да отмия само маската, хич не ми се получава, все ми остава нещо я по лицето, я по косата, я по ушите.. не знам как го постигам :)

Ароматът на маската е леко лимонен, но в никакъв случай натрапчив. Тя се държи на лицето докато изсъхне (около 10-15 минути) и след това се отмива. Няма никаква неприятна реакция, поне при мен. Вярно, че кожата ми не е чувствителна, обаче има някои неща от бялата козметика, от които ми излизат пъпки. Аз съм човек, който много се грижи за кожата си, така че ако нещо не ми действа добре, не го ползвам. Е, с тази маска нямам никакви проблеми. Чудесно ми действа на кожата, прави я чиста и мекичка.

Вие ползвали ли сте нещо на Freeman и ако да, какво мислите за него?

Приятна майска вечер!

15 коментара:

  1. Досега не съм, но мисля да потърся някой скраб, че с маски съм зарината. Аз си махам маските с тампонче-гъбичка. Продават ги из магазините по левче 2бр. за 60 стотинки. Много съм доволна, защото изчистват всичко и после само измивам. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Май се сещам за кои говориш,в най-скоро време ще си взема,че то иначе е голяма мъка.. Мерси,Маги :)

      Изтриване
    2. http://2styrkela.com/uploads/product_images/28021.jpg такива са моите :)

      Изтриване
  2. Супер ревю. От къде взе в маската? Аз където и да видя Фрийман винаги има само кайсиевия скраб , пилинга и глинената с авокадо. Нито ягодово-шоколадовата, нито тази съм засичала скоро :(
    Колко често използваш маската ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Отворили са един страхотен магазин за бяла козметика,декоративна козметика, перилни препарати и каквото още се сетиш в Халите на втория етаж. Задължително отиди!!! Има я там маската с ягода и шоколад, даже щях да ти пиша да ти казвам! :)))

      Изтриване
  3. Маги, заради теб търся и аз тази с шоколад, но тук я няма.Така ми пусна мухата, че не е истина :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Трябва да я има в магазин Елитис :) ако не я намериш там, ще ти взема една от тук и ще ти я донеса лятото като идвам към Варна :))))

      Изтриване
    2. О благодаря, много мило.Но ще видя и в Бургас като си ходя.Няма смисъл да те затруднявам.В Елитис винаги има скраба за тяло, но маските не.Трябва да огледам по-обстойно :)) <3

      Изтриване
    3. Изобщо няма да ме затрудниш даже :) така ще си намеря още един повод да отида до Елитис :) а лятото така или иначе ще ходя до Варна.. така че, ако не я намериш, кажи ми :)

      Изтриване
  4. :) Супер ревю. Лимон и мента звучи като добра комбинация :)) Ягоди и шоколад!!! (ммм това го искам сега в чаша със сладолед :))

    ОтговорИзтриване
  5. Дааа, използвам скраба с кайсия и маската с авокадо. Хвърлила съм око на другите маски. За тези, които не откриват продуктите на Фрийман сайта на представителите предлага онлайн поръчка. Там има голямо разнообразие, само да ги имат на склад :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Силве, кой им е сайта? Това е много полезна информация :)

      Изтриване
    2. www.camcobg.com Виж горе снимката ти с етикета, най-отдолу го пише с информация за вносителя ;)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...