сряда, 22 май 2013 г.

Golden Rose Stick Concealer

Здравейте!

Днес пак ще ви говоря за продукт на Golden Rose. В последно време съм очарована от техните продукти и с покупката на всеки следващ, положителното ми мнение се затвърждава. Много се радвам, че е така, защото техните неща са на доста достъпни цени. Преди време бях загледала стик коректора, но не го взех, понеже имах други. Сега обаче, когато 2-3 почти ми привършват, реших да му дам шанс.

Избрах си светъл нюанс 01. Цената не я помня, но не беше повече от 4-5лв.


Въпреки че бях в Лили, а там те дебнат да не пипаш продуктите (може само тестерите), все пак се подготвих психически да търся неотварян коректор. И каква изненада само беше да видя, че са запечатани. Но не с онези гадни лепнещи стикери, а с нещо като целофан.


Чудя се толкова ли е трудно и скъпо да се слагат такива предпазни мерки на продуктите като цяло. Защото идеята е просто страхотна. Едва ли има човек, който иска да си купи нещо и то да е ползвано от кой знае колко души преди него. Това целофанче се маха много лесно и безпроблемно. Много е удобно.

Та, за самия продукт. Аз си избрах най-светлия цвят, или поне така си мисля, щом е номер 01.


Харесвам коректора хем да е покривен, хем да е светъл, за да озарява зоната под очите. Отначало реших, че щом е във формата на стик, ще е много сух. Но като пробвах тестера, се оказа че не е точно така. Не бих казала, че е много мек и кремообразен, но не е и твърде сух. Някак си е по средата.




Пробвах го вече доста пъти и мнението ми е следното:

- покривен е, но не прикрива напълно тъмните кръгове под очите;
- но пък се справя доста добре с прикриването на петна по лицето;
- не е толкова светъл, колкото ми се щеше;
- нанася се много лесно;
- не се врязва в малките бръчици/линийки под очите;
- удобна, лека и добре затваряща се опаковка;
- подходящ за дневен грим;
- струва ми се икономичен, като червило е;


С две думи - харесва ми и го ползвам откакто го имам. Не си бях купувала стик коректор от години, защото предпочитам течните или кремообразни. Но този, както казах, не е сух и ми допадна.

Вие имате ли впечатления от този коректор? Ако да, моля споделете ги с мен.


Пожелавам ви слънчев ден! ☼

6 коментара:

  1. Аз си взех същия преди 2-3 месеца(да,още го имам и дори не е на половина,така че си е икономичен) и беше 3 лв в бургаското Лили.Да ти кажа,много странно,но номер 1 не е най-светлия.В Лили имаше само 4 нюанса и номер 4(моят) беше най-зветлият от тях.И да ти призная и аз съм много доволна от него,обаче малко ми се посъбира в бръчиците под очите,като сложа повечко,ама като поразнеса малко с пръст и повече нямам проблеми :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Aз даже не си направих труда да видя другите цветове :D и си мисля, че като е 01, ще е най-светлия... мерси, че ми каза :)

      Изтриване
  2. И аз го имам, за мен е най-добрият коректор в момента. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Как мислиш, дали ще успее да прикрие дребни пъпчици ? Благодаря предварително и ти желая лека вечер :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...