четвъртък, 30 май 2013 г.

Аvon eyeshadow base

Здравейте!

В момента подготвям публикацията за любимите ми продукти през май и установих, че за пореден път посягам към базата за сенки на Avon. Няма какво да си кривя душата, по принцип не смятам че точно тази марка козметика е най-добрата, но на моменти има невероятни неща. Е, основата им за сенки е едно от тях.


Ще бъда напълно откровена казвайки ви защо правя самостоятелно ревю на този продукт, а не на базата на Urban Decay например. Аvon-ската ми харесва в пъти повече. Преди да ме обявите за луда, трябва да уточня, че ползвам база за сенки откакто имам палитрата на Urban Decay, тоест от миналата Коледа. Базата за сенки беше подарък към палитрата и аз много се зарадвах, защото бях чувала страхотни отзиви за нея. Та, опитът ми с този вид козметичен продукт не е голям, защото съм ползвала само два такива. Но пък, от първия ден, та досега, използвам база за сенки всеки ден. И знам, че има огромна разлика в трайността, наситеността на цвета на сенките, както и в събирането им по сгъвките на клепача.

Та, нека ви разкажа малко повече за този мой така любим продукт. Тази база за сенки е разположена в едно малко стъклено бурканче. И на пръв поглед в него няма кой знае колко продукт.




Обаче аз го ползвам вече няколко месеца и дори не съм го преполовила. А знам къде е половината, просто защото един ден го изпуснах на земята и едната половина се отдели от другата.


Мисля че това, което е останало, ще ми стигне за още доста време. Консистенцията е гъста с телесен цвят и е много мека, като коректор е. Нанася се лесно с пръсти. Като остане малко количество, мисля да използвам четка за коректор. Разликата с базата за сенки на Urban Decay е именно консистенцията. Тази на Urban Decay е по-течна и непокривна, не ми скрива например веничките по клепачите. И сенките ми стоят по-дълго с базата на Avon отдолу. Някак залепват за нея и не мърдат цял ден.


Честно казано тази база си я взех, за да не използвам онази на Urban Decay ежедневно, а само за специални случаи. Сега май трябва да направя обратното. Абсолютно не очаквах от Avon чак толкова добро попадение. Но, ето че съм имала късмета да реша да я пробвам.

Понякога съвсем спокойно мога да използвам базата самостоятелно, например за "nude look" или иначе казано грим без да си личи, че има такъв. Достатъчно покривна е и придава свеж и отпочинал вид на очите и лицето.

Говоря като човек, чиито клепачи са нормални, а не мазни. За хора с мазни клепачи не се наемам да кажа дали ще действа както на мен. Но, в моя случай това си е "must have" продукт (което ме навежда на мисълта, че няма да е лошо да направя една такава публикация скоро)...



Ето това е кремообразната текстура отблизо. На снимката изглежда сякаш малко розовее. И сега като я погледнах, наистина има такъв нюанс. Но досега не го бях забелязала, просто защото на очите ми не изглежда така.

А, и да спомена цената - 5,90лв. Може да е била промоционална, защото аз си я взех още когато я пуснаха по каталозите. Но те така или иначе често намалят цените на някои неща, така че оглеждайте се.

Гласувам с две ръце за тази база за сенки. И все пак, ако някой може да ми препоръча някоя друга добра с подобни характеристики, ще бъда щастлива да я пробвам.

Това е от мен за днес! Ще се постарая утре да има още! ♥


10 коментара:

  1. И на мен ми харесва страшно много! Тепърва започвам тестването на Ърбан-ската, ще видим как ще се справи и тя...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И тя не е никак лоша, но на мен тази повече ми харесва.. сподели после мнението си :)

      Изтриване
  2. Хмм, ще трябва да я пробвам.

    ОтговорИзтриване
  3. и за мен е любим продукт! <3

    ОтговорИзтриване
  4. Май само аз не се разбрах с тази база :(

    ОтговорИзтриване
  5. Стана ми интересно. Ще трябва да я пробвам :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...