сряда, 12 юни 2013 г.

The perfect nude lips

Здравейте отново!

Колкото е по-мрачно навън и няма подходяща светлина за снимки, толкова повече ми се пише в блога. Реших, че няма да се съобразявам с времето и ще си пиша по колкото и за каквото си искам. Аз съм човек на искрящите червила, съчетани със светли и почти незабележими сенки за очи. Обаче от време на време ми се ще да сложа малко по-тъмен грим на очите, който обичам да нося с телесни (или така наречените "nude") червила. А има и моменти, когато не ми се носи грим (което е рядкост за мен, защото обожавам да се гримирам) и тогава слагам малко коректор, пудра и едва забележимо червило (да, трябва да има и червило, защото съм леееееко addicted)...

Ето коя е последната ми любима комбинация от телесни червила.


Тези две съкровища са от Essence и Revlon. Показвам ви и двете, защото ги ползвам заедно. Причината е, че всяко едно от тях има по един малък недостатък, но комбинацията от двете е идеална за мен.

За червилото на Essence съм ви говорила вече ето тук. И все пак, за тези, на които не им се чете много, ще кажа с две думи, че това червило е с много нежна, почти кремообразна консистенция. Моето е номер 52 In the nude.


Единственият му недостатък е, че не е много трайно. Но всеки път, когато искам нещо непретенциозно на устните си, посягам към него. Много е хидратиращо и почти не го усещам на устните си.

Това на Ревлон е 070 Soft Nude.


Това ми е може би най-любимото телесно червило, но за съжаление има няколко недостатъка. Първият и най-неприятен, е че ми изсушава устните, и то много. Точно поради този факт го съчетавам с червилото на Essence. Друг недостатък е миризмата му - някак химична и неприятна ми е, но пък не е много силна и трайна. И последно, не е много трайно, или поне на моите устни. От друга страна, цветът му е супер и го нося често.


Обичам комбинацията от тези две червила. Разликата в цветовете им не е особено голяма, но все пак това на Essence малко розовее, а това на Ревлон е по-бежово.


Както се вижда на ръката ми и двата цвята са телесни и почти се сливат с кожата ми. Е, да, една идея по-тъмни са, но това е така защото и устните са по-тъмни от кожата.

Имам и няколко други телесни червила, но тези са ми най-любими и най-често носени.

Вие обичате ли "nude" червилата?


До скоро ♥

7 коментара:

  1. Днес мислех да си взема точно това червило на Есенс, но за жалост някой беше бърникал в последната опаковка на щанда и не го взех (при положение, че има тестери, не знам защо го правят...). След като прочетох поста ти май ще се преориентирам към това на Ревлон, защото обичам дълготрайни червила (:

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да ти кажа честно, това на Ревлон на моите устни хич не е дълготрайно... но пък е много хубаво :)

      Изтриване
    2. Уф, прочетох пак поста и видях, че си казала, че е нетрайно Ревлонското. Нещо съм се разсеяла :D В тоя ред на мисли ще ми е приятно да прочета пост посветен на дълготрайните червила (:

      Изтриване
  2. Ти с твоите червила ще ме умориш. Няма такова от твоите, което да не ми харесва. За жалост тези на Есенс ми миришат всичките на пъпеш, а това за мен е най-отвратителната миризма на света :Д

    ОтговорИзтриване
  3. И аз имам това на Essence и след време много ми изсушава устните и изчезва много бързо :( http://thebeautyblog2.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  4. Супер статия, това на Ревлон ще се пробва! Мерси.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...