събота, 15 февруари 2014 г.

Нови покупки - февруари 2014

Здравейте!

Все се каня да покажа последните си придобивки, но се оказа че винаги забравям по нещо, а е късно вечер, когато не мога да снимам. Е, днес събрах всичко ново на едно място и снимките за този пост са налице. 

Някои от нещата имам почти от месец, други от съвсем скоро, но почти за всички имам мнение вече. Само два от продуктите не съм пробвала, но след малко като вляза в банята и това ще стане. 

Без повече приказки, нека премина по същество.


Много ми се искаше да си взема четката за фон дьо тен на Ecotools. От момента, в който я видях, исках да я купя, но реших да не подхождам необмислено и предпочетох първо да потърся мнения за нея. Навсякъде пишеше, че е добра за цената си, че не е нищо особено, но пък не е и зле. А и не спрях да мисля за нея, така че накрая си я купих. Цената й беше 14,29 лв.. Обожавам тази четка! Не вярвах да има кой знае каква голяма разлика в нанасянето на фон дьо тена, но съм грешила. Ще й направя обстойно ревю в най-скоро време. 

Кремът за очи с екстракт от сини водорасли и термална вода на Балеа ми изглеждаше/звучеше много добре. Той струваше 4,89 лв. и го ползвам вече две седмици. Много ми харесва, напомня ми на любимия ми гел за очи на Bioderma. Бял е на цвят, доста течен и попива бързо. 

Купих си и гумено падче (??) за почистване на лицето. То би трябвало да почиства кожата добре и в дълбочина. Обаче аз все забравям да го занеса в банята и затова още не съм го пробвала. То струваше 2 лв. и нешо.

Балсамът за устни Reve de Miel на Nuxe искам отдавна, но все чаках да го заредят в аптеката, за която имам карта за намаление. За съжаление това така и не се случи и накрая просто си го взех за 22 лв. от друго място. Цената му е доста височка, но си струва. Много добър балсам, единствено аромата му на джинджифил (на мен на това ми мирише) ми идва малко странен. 

И последно от снимката горе е най-хубавия коралов лак за нокти, който съм имала. Cute as a button на Essie си взех намален на 11,99 лв. Честно казано отидох за O.P.I Mod about you, който искам отдавна и съм убедена, че някой ден ще си взема. Но щом видях, че Essie имат намаление, предпочетох да си взема Cute as a button. 


Тези покупки бяха добре планирани и проучени преди това и съм изключително доволна, така че смятам и занапред да пазарувам така. 

Преди време направих първата си поръчка от сайта на Enzo и мнението ми за 2 продукта е 50/50...



Червилото от серията Caresse на L'Oreal е в нюанс 401 Rebel Red. Има подобна консистенция на червилата Maybelline Color Whisper, кремообразна и балсаместа. Това е идеалното ежедневно червено, защото цвета не е прекалено наситен. Цената му е 15,90 лв. в сайта. Мноооого ми харесва, ще има ревю за него!

Другото, което си избрах, беше така фамозното в блог сферата течно червило Rimmel Apocalips. Моето е в нюанс Phenomenom и беше на цена около 12,90 лв. Цветът е разкошен нюд и бих го носила с кеф, ако не се врязваше във всяко несъвършенство на устните ми. Но дори и да са добре ексфолирани, пак не става за носене, защото след известно време се образува бяла черта на долната ми устна... 

Този месец харесвам и нося предимно светло розови/прасковени и нюд продукти за устни. Затова и снимката по-долу е на такава тема. 


Балсамчето за устни с праскова на Nivea е ново и беше намалено на 2,49 лв. в DM и не ми отне много време да реша да си го взема. Мирише точно на праскова и ароматът се запазва дори и на устните. Има лек и едва доловим прасковен нюанс на моите устни. Чудничък е!

Гланцът за устни Pearl Gloss от Golden Rose е номер 03 изглежда по-наситен в опаковката. На устните е по-светъл и има невероятен стъклен ефект. Това, предполагам, се дължи на безбройните златни частици в него. Препоръчвам, много добър гланц за едва 4-5 лв

Моливът за устни Ultra Glossy 604 и гланцът Super Gloss 126 от Kiko са ми подарък от една колежка, която наскоро ходи в чужбина. Много приятна изненада. Моливът е тооолкова мек и кремообразен, че е просто удоволствие да си слагам от него. Цветът му е много близък до естествения на моите устни. А когато сложа и гланца отгоре, се получава една очаквано добра комбинация. Не им знам цената, защото са ми подарък. 

И последно от снимката е гланца на Revlon в цвят Bellini, който исках отдавна и най-накрая намерих. Той струва 15,20 лв. и е толкова желан и харесван от мен, че бих дала и повече. Това е най-прекрасния светло розов почти нюд гланц, който съм имала, а съм имала доста. Прави устните ми сочни и нежни. 

Следващите неща съм купувала от тук от там, но ги събрах на едно място. 


Започвам с поредната четворка сенки от обновената серия на Avon. Те са в нюанс Berry Love. Взех си ги когато бяха намалени на 6,99 лв. Харесват ми, ползвам предимно номер 2 и 3, защото са в по-неутрални цветове, но и 4 не е никак лош. 

Нямах нужда от нов червен лак, но в магазина този на Gabrini ми се стори по-оранжев, а и цената му беше едва 1,30 лв., така че си го взех. Нищо особено не е. 

Винаги ми е било интересно да пробвам шампоана на L'Oreal Elseve за склонна към падане коса. И най-накрая си го взех за 4,45 лв. от Dm. Тази вечер ще го пробвам за пръв път. 

Направих и първата си поръчка от Nyx. Избирах с дни какво да си поръчам, чудих се много и накрая реших да си взема само едно нещо, да видя дали ще ми хареса. И си избрах течното матово червило в цвят Buenos Aires. Цветът е жесток, прасковено коралов, ярък и наситен. Но, този продукт е мноооого труден за носене. Мисля да му отделя цяло ревю, в което ще споделя повече подробности. 

И последно едни сладурски нещица от магазин Jumbo


Най-накрая се наканих да си взема пластмасовите поставки за червила. Гледам ги почти от година и все не се решавах да си купя от тях. Разбира се, с моята голяма луда колекция от червила трябваше да взема поне 7, но аз си взех 2 и реших да слагам в тях червилата, които нося най-често към момента. Другите две цилиндрични неща са от от плат и са суууупер симпатични, затова не можах да ги подмина. Те са две в комплект и мисля в тях също да си сложа гримовете, които ползвам всеки ден. 

Това бяха последните ми покупки, а кои бяха вашите?

До скоро! <3

18 коментара:

  1. Да си ги ползваш с удоволствие. Очите ми останаха по лака на Essie :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, лакът се откроява някак, затова и моя поглед попадна на него :)

      Изтриване
  2. Чудни неща си си взела!И аз си купих преди седмица кремът за очи на Балеа и съм много доволна засега.
    Ще чакам мнението ти за течното червило на Nyx,че му се чудя.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) И аз съм доволна от крема... а за Nyx в най-скоро време ще пиша :)

      Изтриване
  3. Меги,поръчката от Ензо с наложен платеж ли се заплаща? :)

    ОтговорИзтриване
  4. Меги,
    четката на Екотулс и аз я имам от няколко месеца и ми е най-добрата досега, но пък не съм и имала никакви от по-висок клас преди нея.
    Балсама на Нюкс е 18лв в Ремедиум.. доста повече си платила..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз съм така с четката, досега съм имала само обикновената плоска четка пак на Ecotools и Stippling на Real Techniques, но тя ми е по-удобна за руж... и бюти блендър имам, ама с него бая играчка трябва...
      За балсама знам, че се прецаках, но не съм се сетила, че в Ремедиум ще е по-евтин, а и да знаех, щеше да ме домързи да отида.. взех го от аптеката под нас хахахаха

      Изтриване
  5. Аз също имам четката на Ecotools и я об о ж а в ам. <3

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотни придобивки. :)
    За колко си взе органайзера за червилца и имаше ли такъв? Не ми се чака доставка от тук http://www.buyincoins.com/item/25208.html , а имам спомен че в Джъмбо се продаваше този.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Предлага се само един вид за 9 червила... и струва 2,99 лв. В общи линии е същия като от линка, само дето е за по-малко червила :)

      Изтриване
  7. Много хубави придобивки :) Може ли да попитам откъде си си купила гланца на Revlon? Търсих го на доста места, но уви, безуспешно.

    ОтговорИзтриване
  8. Ей, би ли споделила мнението си за шампоана на лореал? :)))

    ОтговорИзтриване
  9. Гуменото падче върши ли работа?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, аз малко забравям да го ползвам, но определено ми харесва...Някак почиства в дълбочина...

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...