неделя, 16 февруари 2014 г.

Гримовете, които ползвах през изминалата седмица

Добро утро!

Имам си някои любими продукта и не мога да чакам до следващата публикация с любимци за месеца, затова ще ви ги споделя още днес. Е, разбира се, това са само част от тях... Май ще почна регулярно да правя такива публикации, особено що се отнася до продуктите за устни, защото накрая на месеца има доооста за показване...


Ще започна по ред на нанасянето на продуктите по лицето ми. Преди започвах с коректора (разбира се, след крема за лице и очи), но от известно време първо нанасям фон дьо тена. Супер доволна съм от новата си Buffing четка на Ecotools. Дава идеалното и безупречно покритие. Имам доста фон дьо тени и по принцип ги редувам, но от седмица две използвам предимно Revlon Colorstay, който бях пренебрегнала. Преди него (уж щях да ги карам подред) около носа слагам Porefessional на Benefit. Но честно казано не се съвместява особено добре с Colorstay, или поне на мен така ми се струва... в процес на тестване съм.

И ето че дойде ред на коректора. Него го нанасям само под очите, за другите зони по лицето Colorstay се справя идеално, защото прикрива всичко. Винаги, абсолютно всеки ден използвам Fit me на Maybelline. Прекрасен коректор. Над него слагам няколко точки от новия cc крем за очи на Bourjois. Не съм забелязала кой знае какво покритие, но пък озарява добре. 

След това, но не винаги, слагам матираща пудра. Това, което обаче винаги ползвам откакто имам, е блестящата пудра на Essence, за която няма да се уморя да говоря. Придава перфектния безупречен вид на кожата ми - тип целуната от слънцето. 

После попълвам веждите си с молива, който ползвам много отдавна и който грам не мислям да сменям. Говоря за любимия Catrice Date With Ash-ton

Доста често слагам сенки, но през изминалата седмица две нямам изразен фаворит, ползвам си различни. Така че затова на снимката липсва тази стъпка. И очна линия не слагам всеки ден, а и за тази цел си имам няколко черни молива, нищо особено или интересно. 

Но спиралата е задължителна! Без нея изглеждам като болна. Maybelline One by One и Wild Mega Volume на Max Factor по отделно не ми харесват толкова, колкото комбинирани заедно. Придават на миглите ми дължина и мнооооого обем. Обичам ги!

И накрая, след като съм си изпила сутрешното кафе, нанасям балсам за устни (понякога го нанасям още докато се гримирам), а след него слагам червило или гланц за устни. Любимците ми за момента са напълно противоположни - червено балсаместо червило на L'Oreal и нежно светло розов гланц от Revlon. 


Вие имате ли някой от тези продукти и ако да, какво мислите за тях? 

Приятен ден :)

6 коментара:

  1. Здравейте! Аз искам да попитам тази пудра на Есенс подобна ли е на бронзиращата им пудра Sun Club Blond или е доста по-различна като ефект?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте! Не е подобна, даже нямат нищо общо... тази в поста ми е светла с блестящи частици и придава на лицето лек златен загар... не е бронзър. Надявам се да съм била полезна :)

      Изтриване
    2. Благодаря. В такъв случай да попитам дали сте ползвали shimmer пудрата на Есенс Beauty Beats и какви са отзивите

      Изтриване
    3. Не съм я ползвала и нямам лични наблюдения, но не съм чувала особено добри отзиви от други блогърки... Ето например следното ревю: http://mirsea.bg-damma.com/2013/11/04/%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8F%D1%89%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D0%B4%D1%80%D0%B0-essence-beauty-beats/

      Изтриване
  2. Ех, този гланц на Revlon изглежда много добре ;)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...