сряда, 26 февруари 2014 г.

Nyx Soft Matte Lip Cream in Buenos Aires

Здравейте!

Отдавна ми се искаше да пробвам още някой продукт за устни на Nyx и реших да заложа на течното матово червило - Nyx Soft Matte Lip Cream. Голямо проучване падна кой точно цвят да си взема, просто те всички изглеждат страхотно. Гледах клипчета и снимки, четох много постове и накрая се спрях на Tokyo и Buenos Aires. Обаче тъй като цената от 14 лв. не е никак малка, реших да не рискувам с две, а да пробвам едно и ако ми хареса, да си поръчам пак. 




Самото червило е в опаковка за гланц, пластмасова, но стабилна. Цената, както споменах, е 14 лв. и на мен лично ми се струва твърде неоправдана за 8 мл. продукт. 

Цветът е Buenos Aires и е прасковен. Цветът е това, което ми харесва в този продукт. Много е приятен, свеж и ярък. С две думи, забелязва се. Според мен най-добре ще изглежда съчетан с летен загар. 


Консистенцията е много интересна, досега не съм имала нищо подобно в колекцията си. Като мус е, супер мекичка и приятна. Нанася се лесно, но за съжаление се събира в гънките на устните и подчертава всяко дребно несъвършенство. 

За постигане на цвета от тубичката трябват поне 3 слоя, просто на моите устни не излиза особено пигментиран. 





Има сладък аромат, може би смесица от нещо сладко и парфюм. На мен много ми допада. 

Уж не би трябвало това червило да изсушава устните, но да си го кажем честно, матовите червила го правят и това е безспорен факт. Това червило точно изсмуква всяка капка влага от моите устни, а не искам да слагам балсам или гланц, защото искам матовия ефект да се запази... Лошото е, че точно след като е постояло малко на устните ми, се образува онази неприятна черта по средата на долната устна. Ей това ми е най-омразното нещо в продуктите за устни. Ето как изглежда след 30-тина минути при мен.




На живо е още по-зле. И не знам как да се справя с това... Устните ми стават на парцали... Пробвах да слагам по-малко, с потупвания, да изчакам след първия слой известно време и чак след това да сложа втори слой, но нищо не се получава...

За трайност при мен и дума не може да става, защото след като се събере в гънките на устните ми се ядосвам и го изтривам. 

Ще бъда честна, Nyx Soft Matte Lip Cream in Buenos Aires за мен се оказа разочарование. Цветът е супер, особено за лятото, консистенцията и аромата приятни, нооо това ужасно врязване в устните разваля всичко... 

Много моля ако някой знае какво може да се направи в случая, да ми каже. Изключително много ми се иска да успея да намеря начин да го нося, защото погледнато от всяка друга точка, е страхотно. 

Въпреки всичко, харесвам марката и имам намерение да пробвам още някой техен продукт за устни. Така че ако знаете някое хубаво червило/гланц на Nyx, моля споделете. 

Това е от мен за днес, до скоро...

2 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...